Pages

Khamis, 8 Disember 2011

Salam Perpisahan - Butter Cake


Assalamualaikum wbt...

Pagi ni cuaca mendung je mengiringi ucu ke office, tapi sempat2kan jugak singgah sekejap ke Giant sebab nak hantar tempahan kek RVC n Butter cake, tunggu punya tunggu dia kata mungkin lambat sikit, jadi ucu putuskan pegi office dulu. Masuk pejabat kawan bos, En Jamali dah ada ...siap tanya " Kek tu untuk saya ke...?" - sebab kat tangan ni ada 2 kotak kek ucu bawak masuk sekali...Sambil sengeh2 ucu jawab " untuk orang..." 

Okey lah itu cerita pagi tadi....yang kat bawah ni pulak cerita minggu lepas..(khamis)
Dalam ucu sibuk2 menyiapkan polkadot yg banyak (entry semalam) sempat juga ucu menyiapkan sebiji butter cake yang diorder dari office Pak Su....untuk majlis perpisahan budak praktikal di department tempat Pak Su ..

Sila lah jamu mata ye....gambar2 kartun tu Paksu yang minta, bila dah kesuntukan masa apalagi main taram saja....dan jawapan yg ucu terima pasal kek tu...sodappppp....










Dah siap masuk kotak dan jam 11.00 pagi tu Pak Su hantar ke tempat kerja... hari tu Pak Su pun ambik cuti  sbb kena  tolong ucu menyiapkan polkadot tu ...dia x de mau jadi tarzan sepanjang hari ucu kat rumah masa tu ...hihihi...

Okey ...Wassalam...



9 ulasan:

Yatie Awang berkata...

sedapnya..nak sikit boleh..

mama sara nur berkata...

cantiknye Ucu deco kek
seronok tgk Ucu ni......bisnes maju dan semoga bertambah maju ye Ucu...

Liza berkata...

salam ucu...woww tgk tgn org berseni...wpun simple tp mmg cantik deco tu...

rahel berkata...

Salam Kak Ucu..
wallllaaa...penuh dengan coklat..sesuai untuk Rahel...cepat post kat sini..

miloais berkata...

cute ada gambo kartun camtu...
ekekekeke

Cendana Kasih berkata...

salam ucu... bestnyer kek...suka plak tgk katun tu...

CT Delima berkata...

AS'salam ucu

cantiknya lorekkan wajah atas kek tu berseni betul. kalau k.ct yang buat harus ketak2 lah garisan tu ..hihihi

Acik Erna berkata...

ucu acik percaya..dijamin sodap..tengok coklat di kek tu pun dah tau

kasihredha berkata...

nama kat kek tu macam nama pelajar AF le.

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...