Pages

Selasa, 13 Disember 2011

Cup Cake - Pertunangan Sahira n Shahir



Assalamualaikum wbt....
Salam Selasa nan selesa ......

Pada kawan2 yang ucu belum sempat balas lagi komen2 tu sangat2 diharap janganlah terasa hati ye..apa2 pun ucu akan cuba daya upaya, sehabis tenaga (cewah...) akan menjenguk, mengintai dapur kawan2 untuk menjamu mata dan seterusnya meminta barang sedikit rasa dari kejauhan..

Semalam cuti (selangor) jadi masih ada lagi saki baki mood malas...rasa macam mata ni mengajak beradu je...lebih2 lagi baru lepas sarapan ni...alahai rindunya dengan bantal...

Sepanjang 3 hari cuti banyak betul aktiviti  dan yang paling seronok, ucu dan sebahagian adik beradik telah berjaya mengadakan semi family day di Teluk Batik....seronok sangat2..

Okey lah kita tinggal dulu cerita diatas..kita jenguk2 pulak gambar kat bawah ni.....



Cup cake (C/moist) ni ditempah oleh Shahila untuk adiknya, Sahira dan pasangannya Shahir pada tarikh yang ucu dah lupa bila..???? (maaf ye ila ucu ni mmg selalu lupa tarikh ....)






Cantik je kan nama2 diorang ni...lagi2 orangnya lagilah comel....
Ila (shahila ) minta ucu buatkan bunga ros dan lihat lah hasil kejadianya



Ucu doakan semoga ikatan pertunangan ini berakhir hingga ke jinjang pelamin dan semoga  jodoh kalian berkekalan hingga ke akhir hayat....amin ya rabbalalamin...

Terima kasih Ila dan Ira sudi order c/cake dari ucu bakery....

Okey lah sampai sini dulu...wassalam...



21 ulasan:

Amie berkata...

Assalam Ucu...adeehhh jauhnya perjalanan ke sini, tercungap2 kelemasan ni mengharung ombak laut china selatan...

cantiknya nama pasangan tu...cantiknya lah deko cake tu..pink romatik tu..

Liza berkata...

ucuuuuuu....cantinya dekoooo, nnt Liza nk belajar ngan ucu la....

Acik Erna berkata...

ucu cantiknya ros pink ucu tu..pandai ucu men deco..

kpah k-poh berkata...

ucu, kpah tumpang tulis sini yaaa...blog ucubakery telah diwar2 kan di gomofm, radio online.http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/12/ucubakery-aiskerim-goreng-dan-air.html#links

Ucu Faridah berkata...

@Amie
tercungap2 ke..k.Amie...ni ucu ada sediakan sky juice..tapi tak lah sedap mcm smoothie dapur org lahad datu tu...hihihi..

Ucu Faridah berkata...

@Liza
ucu ni bukanlah kedekut ilmu..ucu dpt ilmu ni pun melalu you tube pastu apalagi buatlah...main bantai2 aje ...yg penting kena ada code ( utk buat bunga rose tu n tapak dia ..kalau x tahu tanya kedai bekery...nanti dia tunjukkan...

Ucu Faridah berkata...

@Acik Erna
esok2 kalau anak acik nk bertunang calling2 la ucu...tapi seganlah pulak..takut2 x menepati citarasa acik...

Ucu Faridah berkata...

@kpah k-poh
seronoknya ada yg sudi war2kn ucu punya blog yg biasa2 ni...terima kasih byk2...

rahel berkata...

wah...cute2 semua cupcake tu...

umiyumi berkata...

Salam Ucu, cantik2nya cupcake.. comell :)

MulutPayau berkata...

Assalamualaikum Ucu...
Cantiknya.....mmng cantik sangat....nak sentuh pun rasa sayang...

Totie@Tomy berkata...

nak makan pun sayang..sbb cantik..

kasihredha berkata...

cantik bunga ros tu ucu

sHiLaziZi berkata...

terliur tengok cupcake ucu...salam kenalan...shila memang suka bab makan2 ni..

Ucu Faridah berkata...

@rahel
cute macam ucu masa moda2 ...kah..kah.. (dilanda perasan sudah...)

Ucu Faridah berkata...

@umiyumi
Mualaikumussalam...terima kasih..

Ucu Faridah berkata...

@MulutPayau
memang sayang nk sentuh (masa ucu buatlah) sbb takut rosak..tapi bila dah sampai kat tuanbadan 1000x rugi kalau tak di ngap....betul tak?..

Ucu Faridah berkata...

@Totie@Tomy
kalau dah depan mata buat apa tenung lama2...makan aje sampai habis...:)

Ucu Faridah berkata...

@kasihredha
lagi cantik bunga ros original akak punya....:)

Mieza berkata...

antik sgt2 cc ucu ni..alangkah bestnya mempunyai tgn kreatif begini..jeles mieza tgk bunga rose ucu tu

syiela berkata...

sayang nk makan bila tengok...cantik la

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...