Pages

Jumaat, 23 Disember 2011

Angry Bird - Aiman birthday's



Assalamualaikum wbt...
Salam Penghulu Hari.......

Pertama-tama kali ucu nak ucapkan tahniah pada adik2..anak2, blogger yang mendapat keputusan cemerlang dalam PMR..... 

Kali ni ucu dapat tempahan kek birthday (butter cake)  dari seorang ayah yang juga dipanggil UCU oleh kaum kerabatnya.  Ucu Azmi ni satu office dengan Pak Su...seorang yang periang dan simple dan yg pasti seorang ayah yang sangat2 memahami dan sabar dengan kerenah anak2 (2 putera 1 puteri) yang tengah ligat@aktif.


Kek ini untuk anak sulungnya...Aiman, seorang abang yang selalu mengalah dengan adik2 dan  sangat pintar dalam pelajaran..


Untuk kali ni sengaja ucu bubuh banyak2 gambar sebab hari ni ucu banyak kerja jadi sebagai pengganti ayat keramat, tenung2 lah angry bird ni ye...






Terima kasih yg tak terhingga pada kawan2 yang sudi berkunjung ke dapur ucu...hari ni ucu minta maaf banyak2 andai ucu tak sempat nk membalas balik komen2 dan kunjungan kawan2 ye..dan hari ni pun ucu macam nk ambik half day je sebab banyak sangat amanah orang perlu ucu tunaikan...
Insyaallah..kalau ada waktu ucu akan cuba membalas kunjungan kalian....harap2 jangan tutup pintu dapur ye...sayang kalian semua..muah...muah...

Okey, selamat berhujung minggu...by..by...








9 ulasan:

MulutPayau berkata...

comelnya kek angry bird yg ucu buat tu......anak2 saya semua ngadap lappy nak tengok kek tu...tak jemu2 dia orang tengok......si adik dah berangan2 nak jugak kek tu..

rATu kEBaYA berkata...

selamat berhujung minggu ucu..

miloais milo berkata...

comel dan cun...
best banget lah aiman dapat kek camni!

Paty's Kitchen - Cook with passion. berkata...

Best la Ucu ni kreatif..kalau sayalah...kata orang kedah jadi herot petot.... tabik 3 x sama Ucu

Mieza berkata...

ucu cayang..macam biasa kek ucu mmg the besh mieza suka deco ucu..suka dgn angry bed ni..anak2 mesti suka kalau mieza pandai deco mcm ni..teringin mieza nak belajar tp masih tak sempat nak bajar...huhuhuhu

IXORAROXI berkata...

fenomena Angry Bird di mana-mana je ya UCU..nice!

CT Delima berkata...

As'salam Ucu

Wahhh...geramnyaaa! bukan UCU tu jer yang suka. k.ct pun suka ..hehehe sebab nya k.ct ni hantu dah dengan game angry bird ni. sampai dah tak tahu bila nak stop nya..hahaha

agaknya kalau k.ct oder kek macam ni boleh tak Ucu..hehehe

sd berkata...

Salam Sejahtera ..
Rakan Pertama Blog Saya Ucu Bakery
Sebuah blog yg indah.
Resipi2 dan gambar2 yg menarik.
Pasti saya akan melawat lagi dan lagi ....
Terima kasih Ucu Bakery Ucu Bakery

cik cek berkata...

Byknya angry bird....tomey2 semuanya...mesti aiman suka...aiman tak kisah...janji ada angry bird kan...:)

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...