Pages

Ahad, 25 Disember 2011

Jom Makan 3 : WESTERN FOOD

Assalamualaikum...
Salam hari minggu

Jom Makan 3 :       BIG PLATE RESTAURENT
Menu :                     WESTERN
Lokasi :                    27 Jalan Alfa F U6/F, 
                                  Subang Permai, 40150 Shah Alam, 






































10 ulasan:

IXORAROXI berkata...

wahhhh meriahnya nampak Ucu..best betul nampak sos tu :)

nyanyisunyi berkata...

aduhhh...laparnya perut tenguk makanan ni...

kakyong berkata...

lama dah tak makan western nih... lapaq lah pulak petang2 hari ni..

MulutPayau berkata...

sedapnya ....!!! memang lapar tgk semua makanan tu....

razifredz berkata...

Mewah makan nampak wak.... enak2 kabehe

kasihredha berkata...

bila nak belanja akak ni? hik5

aZuMaya berkata...

salam..kak ucu..this week kitchen close yea..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

cari tisu nak lap air lioq duk jatuh tup tap tup tap ni....terlioq giler sedapnyer akak

KizZ berkata...

Nyum nyum nyum..nak cket buleh...hihi

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

umiyumi berkata...

waaa sedapnyaaa makan kat big plate. mmg big plate betul la umi suka mkn ayam dia. jenuh nak abiskan punya la banyak. tp skrg yg wangsa maju tu dah tutup. :p

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...