Pages

Sabtu, 11 Jun 2011

Cup Cake

Assalamualaikum.....pagi sabtu ni n3 kena ringkas...kalau cerita panjang berjela ...alamat tergendala semua jadual kerja rumah.
Ini projek malam tadi...cup cake pertunangan yang diorder Pn Ummi untuk x staff .....(baiknye la majikan...)







Cup cake + apam polkadot

Terima kasih Pn Ummi sudi tempah c/cup dari ucu (lupa pulak nak tanya sapa nama budak yg nak bertunang tu...).

Okeyla.... Selamat mengemas rumah... 

8 ulasan:

Kakzakie berkata...

Ucu cuti pun cari duit juga ye. Kalau mcam itu berapa ucu charge? Bagusnya kalau kakak ada jiran yg dekat macam ucu senang tempah sja. :)

kasihredha berkata...

cantikkkkk

syiela berkata...

cantikk... teringin pulak bila tengok!

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Cantik..mesti sedap tukan..

Ucu Faridah berkata...

salam k.zakie...alhamdulilah rezeki tengah bulan...kalau kita berjiran setakat 1@ 2ketul tu..boleh la rasa...

Ucu Faridah berkata...

k.kasih...tq kak, malu la kak..secantik mana pun..

Ucu Faridah berkata...

Salam syiela...kalau dekat akak bagi foc jer..kesian baby dlm perut tu..sori ye syiela...

Ucu Faridah berkata...

salam lily...harap2 mcm tu la ye lily...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...