Pages

Selasa, 7 Jun 2011

Bday Angah & Ibu

Pertama-tama kali ucu nak ucapkan assalamualaikum dan selamat bersarapan semua......pagi-pagi ni tak ada idea nak tulis panjang-panjang.....cukuplah sekadar mengkhabarkan berita bahawasanye si angah telah bertambah usianya  ke 13 thn....begitu lah juga dengan ibunye...sebab tarikh lahir kami cuma selang sehari....



Disebabkan kesibukan memenuhi tempahan kengkawan...maka pada ahad tadi barulah ada kelapangan utk celebrate ......

Cheese tart  emergency....sbb semuanye kena siapkan petang tu jugak...

nilah anak bujang ku angah....tersengeh2 dapat belah kek  dari air tangan ibu...

Ini hidangan serba ringkas malam tu....spagetti / kentang / apam ku bantat lagi.../ cheese tart / tembikai......


Inilah sahaje n3 pagi2 ni.....selamat bersarapan....wassalam..

8 ulasan:

Kakzakie berkata...

Double happy birthday buat Angah dan Ucu mamanya juga. Moga kehidupan bertambah baik dari hari-hari yg ditingglkan.

Tart itu menggoda kakaklah Ucu...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

selamat ulangtahun buat angah & juga ibu..Semoga pjng umur & sentiasa diberi kesihatan yg berpanjangan..

Cantik kek..mesti sedap tu..

Ucu Faridah berkata...

k.zakie & lily...terima kasih...semoga persahabatan kita juga berpanjangan n berkekalan....

Amie berkata...

selamat ulang tahun buat angah & ucu... buat kek cantik2 yea...kirim kak amie sikit..

Terrans berkata...

Wow, such of great Birthday! The cake looks delicious. Found you on linkreferral.

Terrans
http://www.pfinusa.com
http://www.pfinusa.blogspot.com

Ucu Faridah berkata...

terima kasih k.amie...raya nanti kalau blik selangor singgahlah meru..insyaallah nanti ucu buatkan...

Nur Misnan berkata...

ohhhh sedapnya cheese tart tuh
posto posto... hu3

Ucu Faridah berkata...

Salam nur misnan....dlm banyak2 menu kt atas tu c/tart yg habis dulu w/pn rupe tak berapa nak ade tapi intinye banyak..roger2...he..he..

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...