Pages

Isnin, 27 Jun 2011

Cup Cake n Polkadot

Assalamualaikum kawan2 ku sekelian....Alhamdulillah, pagi tadi hujan  turun sejak dari subuh lagi...Udara sejuk aje dan  akid mengadu kaki sakit..tak larat jalan... dah paham bebenor la, itu hanyalah alasan tak nak pegi TASKI....apalagi ibunye pun gunakan lah pujukan maut...baik punya pujukan siap cium2 lagi gitu....tapi kalau tak jalan jugak...maknanye akan dapat hadiah yang tak rasmi lah dari ucu...




Ini pulak projek hari Jumaat lepas...bukan jumaat tadi yer...Jumaat yang entry dulu yg ucu kata ucu tersangat busy. Ini lah hasilnye...cupcake n apam polkadot n mini cup cake coklat moist..
Cupcake ni diorder oleh Pn Halija utk puteri bongsunye, Nurul....

Apam polkadot yg kt belakang tu pulak diorder oleh Pn Chom....

Sebenarnya ada lagi pic yang lupa nak masukan - mini cupcake coklat moist tempahan dari Cikgu Asmah...
Okeylah ye..tak boleh tulis banyak2...nanti meleret-leret pulak....lagipun banyak lagi kerja yang menanti minta dibereskan....ok byby...wassalam.

14 ulasan:

Kakzakie berkata...

Hari jumaat lepas akak tak boleh masuk rumah Ucu kunci ketat. Cuba cari kunci pun tak jumpa.

Ha... lega hari ini kakak dapat masuk. Pintu tak berkunci terus nampak cup cake. Tengok sajalah....

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Cantiknye Cup Cake tu..
Mesti sedap.. ;)

Ucu Faridah berkata...

tengok aje la ye..satu hari nanti c/cake ni akan sampai jugak kat rumah k.zakie..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

nyummy...suka makan cream :)

Kak Rosaliza berkata...

cantik cup cake tu.. suka bila mendapat tempaHAN KAN UCU

redsugarpaper berkata...

cupcake tu nampak sedap

Terrans berkata...

I love the colors and the design you put on the cup cake. It looks very yummy. Too bad I am on fruit diet today otherwise I will get some delicious cup cakes :))

Thank you for following me. A new post is available today.

Hope you are doing amazing,

Terrans
http://www.pfinusa.com
http://www.pfinusa.blogspot.com

AZLITA AZIZ berkata...

salam ucu..
waaa... ada cup cake kat sini.. cantik bunga warna biru menambahkan lagi seri cup cake tu..
ita tak pandai lagi nak deco yg bunga2 tu.. adoiii... tangan ni keras semacam aje...

Ucu Faridah berkata...

salam lily...design biasa2 jer,itu je yg plg senang..

Ucu Faridah berkata...

Nurhawa...jgn makan byk2 nanti ada manyak timbul itu lemak2...hehe..

Ucu Faridah berkata...

Rosaliza...kalau rose sebelah rumah akan ku bagi sepiring cc ...

Ucu Faridah berkata...

redsugarpaper...bagi yg peminat kek n buttercream sedap la agaknye tp bagi yg kureng mungkin kureng jugak la rasenye..apa2 pun tq...

Ucu Faridah berkata...

Terrans...tqvm..

Ucu Faridah berkata...

waalaikumussalam ita...ucu ni budak baru blajar...ita punya cc fondant lagi mengancam n terancam you..

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...