Pages

Selasa, 18 Oktober 2011

Selangor VS Terengganu Lagi


Assalamualaikum wbt....
Salam Selasa....

Bertepatan dengan tajuk entry kali ni..Selangor vs Terengganu, malam ini secara live akan ditontonkan kepada kengkawan yang kaki bola (kalau ada ehsan dr tv lah...kalau x de terpaksalah pegi stadium) untuk perlawanan  Separuh Akhir di Stadium Shah Alam (harap2 menanglah, sebab bila masuk final ucu n keluarga mesti le ada kat stadium). Sebenarnya kami sekeluarga lebih suka tengok bola kat stadium, pantang ada  perlawanan mesti pegi, tapi malam ni tak dapat pegi lah pulak, sebab Anis tengah periksa akhir tahun. Tak tergambar betapa seronoknya masa tu kalau Selangor dapat masukkan gol...biasanya ucu relax aje tapi bila dah gol boleh jadi tak ingat donia...... 

Dan dengan itu juga (macam emcee la pulak ayat) lihatlah gambar2 dibawah  sempena hari lahir Adik Che Azri Haziq  (17/10/2011) anak sulung kepada pasangan  Che Azrizal dan Pn Rosmadalena  yang jugak kebetulan si ayah dari Terengganu dan si ibu dari Selangor...





Disebabkan adik Haziq ni terlalu minat bermain bola, jadi untuk celebrate kali ni ibunya minta ucu buatkan kek tema padang bola...dan lihatlah hasil kejadiannya...















Gambar ehsan dari En.Che Azrizal (FB) terima kasih banyak2 ...

Untuk adik Haziq, auntie doakan Haziq menjadi anak yang soleh taat pada perintah Allah, taat kepada kedua ibu n ayah, dan semoga dimurahkan rezeki..Amin Ya Rabbal Allamin.....
dan kepada En Rizal n Pn Lena, terima kasih sudi tempah kek dari ucubakery.

Okey lah stop dulu...KASI GEGAR ITU STADIUM...
HIDUP SELANGORRRR.....




19 ulasan:

Masya berkata...

baru nak buat entry ni.. harap selangor menang besarrr hoooyeeeaahhhhh.......

Hanim berkata...

padang bola dah d kek hehehe, sayang nak makan kan? cantikkk bila la nak leh wat kek2 yg cantik cam nih.

cik cek berkata...

Musim bola..kek pun kek padang bola...sukanya kanak2 tu dapat kek padang bola kan..:D

Liza berkata...

wahhh..ucu pun minat bola jugak yer..hihihihi

rATu kEBaYA berkata...

saya pun minat bola jugak.. sampai en. suami perli masa tgk bola.. "tadi kemain senyap.. tapi bila gol.. suara dia satu rumah.. "

EmbunRosaliza berkata...

Assalam ucu, cantinya kek padang bola tu, pandai ucu buat

Mieza berkata...

ucu cayangggg..suka sgt dgn kek ni..vantik dan kreatif gitu buat lawan2 bola..boleh pinjam idea utk deco kek besday anak nanti :)

Kakzakie berkata...

tak sangka ucu suka tonton bola gamaknya. Hahaha.... doa bebanyak ucu, Kakak tak sokong mana-mana. Johor dah awal-awal kalah:(

Bujang tu seronok dapat kek padang bole ye:)

nyanyisunyi berkata...

wahhhh...sgt canti kek ni...harini besday akak..kalau dpt kek yg berhias mcm ala2 ni mst best...apa2pun hepi besday adik haziq..dan selangor selamat berjaya...(dok dlm negeri selangor mstlah sokong selangor.)

Mamasya berkata...

Aslmkum Ucu..
Hijau elok padang bola...cantik kek...tentu bday boy suka.

miloais berkata...

wahhhhhhhhhh!~ ucu minat jugak tengok bola eh...
iols dedulu - masa tak ada anak rajin gak gi stadium....

kek tu - really marvelous lah!

MulutPayau berkata...

Saya tak pernah prgi stadium tgk bola..anak2 ngan suami jer yg pergi...kalau prgi...pasti bersorak tak ingat dunia jugak...

p/s...cantik sangat kek padang bola tu...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Sgt cantiklah ucu..
mesti mabeles ni.. ;)

liemaopurut berkata...

hubby awal2 dha chop tibi malam ni sebab nak tengok bolo hahahha...
ucu,kagum la tengok kekreatifan ucu mendecor kek....terbaek.

Acik Erna berkata...

ada sebab rupanya ucu buat cerita ni..ingat kan ye ye je ucu layan bola.
ucu..pandai ucu buat..kemain subur rumput dipadang tu.menghijau..

Ucu Faridah berkata...

Masya...
sedih lah pulak mlm tadi..tak pe kita tunggu mlm minggu ni, minta2 sel. menang...

Ucu Faridah berkata...

Hanim...
terima kasih...nanti bila birthday boy buatkan lah mcm tu...

Ucu Faridah berkata...

Cik Cek...
betul tu dah musim bola...kekadang kita yg dah berumur pun suka design 3d mcm ni..

Ucu Faridah berkata...

Liza..
mula kahwin tu tak minat jugak tapi bila suami n anak2 suka..jadi tersuka lah jugak....

K.Zakie...
tak tahu la macam mana blh kalah..yg tension tu sepakan yg tak disangka2..boleh gol..tension..tension...

K.ida/nyanyi sunyi...
Hapi b'day, sekali lagi wish..akak spotinglah sokong selangor..hidup K.Ida...hihihi...

Rosaliza...
Tq..saja cuba2 tak sangka menjadi..

Mieza...
tak kisah sharing idea..yg penting sipemotong kek tu seronok n yang membayarnya (mak) berbaloikan...

Mamasya...
padang baru bubuh baja..tu yang subur makmur tu..

milois...
seronokan dapat tengok yg real kt stadium...

MulutPayau...
oh..sama lah kita..perempuan kan suka menjerit2..

Lily...
Terima kasih..tapi rasanya x sesuai kot utk qis...

liemapurut...
tak pe lah satu malam je dia chop tv tu..mlm esok liema punya pulak..

Acik Erna...
kesihan acik....ayat kenalah sesuai dengan keadaan sekarang acik, kalau tidak poning kepalo nak memikirkan mcm mn buat entry....

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...