Pages

Khamis, 13 Oktober 2011

Fruit Cocktail Trifle - Order dari kawan2 Pak Su



Assalamualaikum wbt...
Salam Khamis...

Hari ni Khamis..ucu posa. Bukan puasa sunat ye..tapi posa, ulang cakap...posa..posa dari berceloteh panjang-panjang.....

Cuma sekadar gambar2 kat bawah ni sebahagian tempahan dari kawan2 Pak Su sebanyak 20 pcs fruit cocktail trifle. 




Terima kasih banyak2 pada yang sudi tempah dan terima lah 2 rangkap pantun ni....

sambil senyum nampak gigi...
dah habis makan order lah lagi...

Wassalam...bye...



17 ulasan:

umiyumi berkata...

Salam Ucu, umi nak order boleh jugak ke? hehehe :)

Ida,Japan berkata...

bykyer ucu buat triffle....ida kalau byk2 cam gini, tak tau la apa jadi..

kasihredha berkata...

banyaknya ucu
bak sini satu...hihi

selamat berpuasa ucu

Idah berkata...

terliur tengok....meleleh air liur ni...

Shiela Latif berkata...

uihhhh...ni kalau dapat kat suami saya konpem licin ni

*~ UmmuHusna ~* berkata...

waaahhh..byknyer ucu...alhamdulillah..rezeki..:)

JaSSNaNi berkata...

as salam..
slmt berkenalan.. 1st time datang sini.. nampak fruit koktail tu.. sedapnye.. yg lapisan bawah tu kek coklat ke?

bape ni kalau tempahan?

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Byknye Ucu..Alhamdulillah..rezeki ucu.. ;)

Ucu Faridah berkata...

umiyumi...
belum sampai perth dah hancur...
ucu yakin ummi boleh buat ni senang kacang jer..

Mamasya berkata...

Aslmkum Ucu

byknya tempahan fruit cocktail tu...mmg ramai yg sukakan fruit cocktail tambah2 kalau mkn sejuk.
semoga bisnez Ucu terus maju...

Acik Erna berkata...

ucu..sedap betul nampaknya..nak order jugak la ucu..tapi tak la banyak macam tu..

azman_naim berkata...

hmmm enak yee,,,,
enak..enak.,..enak...

Wani berkata...

salam ucu....:)

tergoda dengan trifle itu... rasa dah masuk dalam tekak dah... hihi.. sila ambik award kat blog ya ,masuk link ni... http://galeriduniaku.blogspot.com/2011/10/first-time-dapat-award-hihi.html

♥MAMASYAZA♥ berkata...

wah ucu, nampak sedap sgt fruit cocktail tu

miloais berkata...

sdapnya......!~

Ucu Faridah berkata...

ida japan..
belum cuba belum tau lagi ida.. kalau ramai order lagilah seronok...

k.kasih..
akak nak ke...ucu rasa akak punya trifle lagi mantop...

idah...
ciannya sampai meleleh..nah ambik .20 sen ni beli tisu...hihihi..

shiela latif
air tangan isteri bukan sahaj licin mahu dijilat2 mangkuk tu, hihihi..cuba la buat senang jer...

ummu husna...
rezeki Allah dikongsi bersama.. nk resepi carilah kt entry sebelum ni..

Jassnani...
ucu guna kek span ajer (buat sendiri)..kalau jual rm 5.00 je..tak mahal tak murah..sedang2,kata orang...
itu harga kek span tp kalau nak kek coklat moist lain pulak harganya...calling2 lah kalau berkenan...

Lily...
lily selalu doakan ucu murah rezeki...terimakasih yg tak terhingga..insyaallah, ALlah akan makbulkan permintaan lily (utk dpt baby)..suatu hari nanti..

Mamasya...
terima kasih..doakan yg terbaik utk ucu maju...ucu suka tengok swiss roll mamasya...cantik bangettt..

Acik Erna...
boleh kalau nak order..tp tak jauh sangatlah yang...

azman naim...
tq..tq..jemput makan..

mamasyaza..
lama tak dengar berita...sihat ke..
cocktail fruit mmg sedap, lagi2 kalau yang fresh lagi lah ngancam..

miloais...
jemput ngap...dah habis ke belum baca novel itu hari...jap lagi ucu nk datang ni..nak buat assigment..

Tanpa Nama berkata...

nak resepi...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...