Pages

Selasa, 11 Oktober 2011

Mini cup cake - Cikgu Khatijah + Wan


Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh...
Salam Selasa....

Sebahagian dari projek minggu lepas.... Cup cake (coklat)  ni diorder oleh Cikgu Khatijah, untuk makan-makan  masa kursus (sabtu + ahad) katanya...
Ucu buatkan 2 design n 2 colour...purple n blue...pun untuk 2 hari berturut2..sebanyak 150 pcs....


Ini untuk hari Sabtu (biru)

Purple untuk hari Ahad..

 Yang kat bawah ni pulak diorder dari jiran sebelah...Wan (nama penuh tak ingat, sori ye wan...) 
untuk majlis makan-makan masa pengajian dirumah bondanya di taman Rashna, Klang.. (ahad)

Polkadot 100 pcs n 50pcs cupcake (vanilla)
Ucu ucapkan ribuan terima kasih pada C.Khatijah dan  Pn Wan sebab sudi tempah c/cake n polkadot...

Okey lah stop dulu yer..sebab dah ramai kawan melambai2 ajak pi dapur diorang...kot2 lah diorang bagi sarapan pagi ni, kenyang juga mata memandang...hihihi..
Wassalam...bye




8 ulasan:

Amie berkata...

Ucu,
bila Kak Amie boleh dapat merasa mini cup cake yang comel-comel tu.... mencik tengok!

Kakzakie berkata...

Semakin menjadi business Ucu ye. Bagus kan pandai/kreatif macam ucu ni:)

kasihredha berkata...

banyaknya ucu buat...
comel2 semuanya :)

Papa Mifz berkata...

wah nmpk sgt cantek...last order cupcake maso papa mifz kahwen dulu...huhu

Acik Erna berkata...

cantik..memang ucu pandai..acik cuma boleh masak..tak pandai nak hias2..

rATu kEBaYA berkata...

ucu.. satu hari nanti saya nak order cupcake dgn uculah.. insyallah.

Ucu Faridah berkata...

K.amie..
nak rasa cc ucu raya tahun depan je ye..ingat AIDILFITRI TAHUN HADAPAN 2012...itupun kalau akak sanggup singgah meru lah...

Ucu Faridah berkata...

K.zakie..
terima kasih, bagi semangat utk ucu majukan lagi business ni..

K.Kasihredha..
adalah sikit2..kekadang tak menang tangan jugak...Alhmadulilah rezki dari Allah..

Acik erna...
mula2 mmg pandai masak acik..lepas tu decolah sikit2..lama2 membukit jugak idea..

Ratu Kebaya...
hihihi..kalau nak order calling2 lah ye..Port klang dgn Meru bukannye jauh...tak pun jumpa kt bendang ajer..hihihi..

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...