Pages

Khamis, 31 Mei 2012

Kek lagi yer....HBD adik Afiq





Assalamualaikum wbt.......

Maaf yer kengkawan..hari ni kek lagi..nak tayang resepi yang masak guna kuali, masih lagi kt dlm holder tak sempat nk edit..jadi sebagai pengganti ..kek je lah yer...

Kali ni ucu dapat order dari Pn Siti (Bt.9 Kebun, Teluk Panglima Garang) untuk heronya... Muhammad Afiq.  



Bertemakan....Upin Ipin + Angry bird + kubang terhalang.....


ooppsss tertinggal pulak...telor dinasor sekali....


Kek Coklat Mousse Pisang (upin ipin) dan 50pcs cc (angry bird)



50 pcs cc siap dalam bekas yang bertutup dorm ...

Terima kasih Pn Siti....sebab sudi merasa kek ucu...

Ok bai....bai...
Wassalam..







8 ulasan:

Qasey Honey berkata...

berkilat coklat gancheye tu...geram pula tgk...wah best...byk tempahannye tu...

Kamalia berkata...

cantik sungguh.
alhamdulillah,banayk ye tempahan skrg ucu..:)

khairiah khaizu berkata...

Ucu nk tanya....kenapa kwn saya letak image atas cupcake dia jd berkerut....

Bicara Kak Noor berkata...

salam Ucu amboi murah rezeki Ucu skrg ni ya sbb orang pandai mendeco memang lah ka bila lah nak pandai macam Ucu ni kan terer merer lah..

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum akak..
wah cantik2!!! spt biasa mmg deconya cantik... suka diana tgk...

NadNod berkata...

cantiknya! :D

miloais milo berkata...

the cupcakes - amat comel lah ucu!

MulutPayau berkata...

comelnya Ucu buat...
Alhmdulillah..murah rezeki Ucu..bnyak tempahan yg Ucu dapat...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...