Pages

Khamis, 24 Mei 2012

HBD ALLYSHA SHUHADA N POKALDOT



Assalamualaikum......

Selamat pagi kawan2...
hari ni ucu nak tayang kek princess untuk adik Allysha Shuhada...
jadi maksudnya..hari ni ucu malas nak mengomel panjang2 ....sebab kelija manyak...mau kasi siap..
jadi tengok lah puas2 gambar2 tu yer...
pada para ibu2 yang tak dapat merasa atau menikmati keanggunan princess2 kt atas kek masa kecik2..nehhhhh tataplah gambar2 kat bawah ni puas2...
nak puas lagi ...hehehehe (gelak dulu tu yg tak tahan..) order lah dengan makcik ucu bakery yer...


Bila si ibu (mak allysha) minta buatkan kek yang sedap, berdiri bulu roma sekejap....sebab selera orang tak sama dengan selera kita...seram oooo...
kalau ucu kek yang sedap...hingga menjilat jari..tentunya kek free...hahahaha...


Masa datang collect hari tu (sabtu) siap pakai baju purple lagi...comel jer....
Kiranya dia ni sebaya dengan akidlah....6 tahun..



Untuk adik Allysha, ucu doakan semoga menjadi anak yang soleh..dan selalu menceriakan ayah dan bonda...


Akhirnya Kek coklat mousse walnut.... ucu buatkan...


Pada Pn Suzana  (satu tmpt kerja dgn Paksu) terima kasih sebab sudi merasa kek ucu yang biasa2 ni...



Dalam hari yang sama jugak  ucu siapkan tempahan pokaldot utk adik2 comel ucu ...(eh...eh lupe pulak..
i kan bongsu bagai intan, berlian, permata, suasa, gangsa, emas 916, emas putih,perak....dan yang sewaktu dengannya pada abah dan mak... mana ada adik..kan..). 



Adik2 comel ucu ni antara regular customer pokaldot...nak2 lagi si Jah (pejabat guaman perangsang) dia siap kata..alamat makan pokaldot lah pagi petang siang malam...sebab dia order 250biji (150 utk mkn sendiri, 100 lagi utk kakak dia).

Nurul pulak order 100pcs jer untuk makan2 sempena anak buah dia punya birthday..

Semua order2 kat atas tu bulan april punya koleksi,tarikhnya  dah tak ingat (sebenornya malas nak bukak balik schedule..)

Kat atas tadi kata x nak mengomel pjg2 kan...tapi terlebih sudaaaa....Insyallah ucu akan curi2 masa pegi dapur kawan2...

okey bai..bai...



7 ulasan:

Qasey Honey berkata...

asslm kak Ucu...bkenan la QH tgk deco kek kat atas tu...mnarik n cantik aje...

Mama Ann berkata...

Ucu,,kalau la dekat..nak mama oder ngan ucu..Apa kan daya jauh sangat..nanti susah nak collect..mama berkenan apam tu sbb ramai kawan2 buat kenduri kawin ni..

Liza berkata...

perggghhh, kalau airtangan ucu mmg tak dapat dipertikaikan lg, canteeekkkk....
cuba basuh sikit tgn tu, Liza nk tengok air tgn ucu sama tak rasa dgn air tgn Liza....hihihihii

♥MAMASYAZA♥ berkata...

aduhaiii cantiknya hiasan kek tu, mesti sedapkan

Masya berkata...

telan air liur saya banyak² petang hari ni tgk gambar kek.. nasib baiklah x sihat....

Bicara Kak Noor berkata...

salam Ucu amboiii cantiknya kek tu kreatif lah Ucu cantik dan pastinya sedap bangat ni kan kalau dekat pasti nak tempah je dari Ucu...

Acik Erna berkata...

salam ucu..cantik dan comel kek ucu tu..acik belum pernah makan apam polkadot

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...