Pages

Selasa, 8 Mei 2012

Angry birds ...terima kasih Pn Dillah dr Sg.Udang





Assalamualaikum wbt...........

Malam tadi ucu sempat bengkak mata menanggis...bukan sebab kena tumbuk..tapi sebab terlalu syahdu tengok cerita korea (cannel ABO) tajuk dia 'MAMA'...kalau tengok cerita mata sepet ni kalau tak nangis memang tak sahkan... 
nak ucu ceritakn ..rasanya tak sanggup..sebab ucu bukan macam Su  miloaiskurangmanis,  yang memang tersangat rajin buat sinopsis. kalau kawan2 malas nk baca novel panjang2 boleh lah lawat blog dia, semua cerita omputeh dah ditransletkan kepada omputeh melayu....jenguk jgn tak jenguk..


Ini CHOCOLATE MOUSSE WALNUT CAKE...




Kali ini ucu SENGAJA buat burung ni marah ..siap ucu kurung dalam pagar berkarat coklat lagi...tapi tergemuk pulak burung ni....



Kepada Adik Alieya Suffiya..ucu doakan adik menjadi anak yang solehah, dan selalu membahagiakan hati ayah n ibu...



Terima kasih Dillah sebab ini kali ke 2 dia order dari ucu....sayang kamu....MUAH..MUAH..

Wassalam..







10 ulasan:

Mama Ann berkata...

Cantik nya kek angry bird tu..cucu mama mesti suka..kalau dekat nak juga mama oder ngan ucu..apa kan daya jauh..mungkin satu hari nanti...

Qasey Honey berkata...

asslm Kak Ucu...sgt cantik n kemas kek tu...jeles tgk...

rahel berkata...

Lepas tengok drama korea ''Mama" mesti nak makan kek gak..ehehe..

Mamasya berkata...

Salam Ucu.musim angry birdkan skrg...kek angry bird jadi plihan kanak2...

Shahriah Abdullah Novelis berkata...

SAlam Ucu... wahhh cantiknya kek tu.. pandainya ucu buat... sha tak pandai... nanti nak mintak sikit.. dan semua coklat yang ada tertempel kat tepi tu yaaa....

Cendana Kasih berkata...

burung gemuk bleh makan pagar coklat tu...hehehe...cantik,...kreatif...

Amie berkata...

Sib baik tak tengok... kalau tengok memang 2-3 hari tak renti airmata... maklumlah Kak Amie ni Permaisuri Air Mata hu hu huhuuuuu cengeng segala cengeng!

Bicara Kak Noor berkata...

salam Ucu cantiknya kek tu macam nak minta je sikit,..wah peminat ceta korea ke Ucu saya ni dah lama tk tengok cerita korea busy lah konon ni

liemaopurut a.k.a ana berkata...

amboi ucu. syahdu betul eh citer tu sampai bole buat ucu nanges. nanti nak g selidik sinopsis citer tu.

erm......ana suke la angry bird gemooook tu. cute ajer rasa kihkihkih

Norasikin berkata...

semakin menjadi2 demam angrybirds ni

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...