Pages

Rabu, 9 Mei 2012

Jom pegi ladang anggur n sarang kumbang..



Assalamualaikum wbt..........



Pagi2 ni ucu nk ajak kawan2 semua kutip hasil usaha ucu bercucuk tanam...sebab kali ni ladang anggur ucu berbuah dengan jayanya... semua anggur2 ni tak busuk dan besar2 belaka, rasanya pun manis..alhamdullilah..



Inilah kata orang...berbudi pada tepung..hasilnya amat2 menyeronokkan, tak sia2..sambil2 tu boleh juga menambahkan lemak yang memberangsangkan ditubah kawan2, tak payah dah nak ambik suppliment bagai.....hahahaha..






Kalau sapa2 yang ada hati nak ke ladang ucu just call ajer tuan tanah ...(ucu le) layanan baik punya..jgn risau ucu bukan makan orang pun....

 

Dah penat ke ladang anggur kita pegi pulak ke sarang kumbang...tapi tersedih lah, kali ni kubang nye malu2 meow, jadi hanya beberapa ekor jer yang menonjolkan diri..






Okey...ada rasa penat,haus, lapar tak pegi ladang n pusat ternakan kubang ucu tadi...
kalau penat....pandai2 lah cari penawarnya ye....

Berjuta2 terima kasih ucu nak bagi kat Cikgu.Asmah Biran (Ladang anggur) dan Cikgu Nor Mala (sarang kumbang) kerana sudi merasa kek aiskrem ucu...sayangggg Cikgu...

Apa2 pun demikian lah sudah persembahan ucu berkenaan kek aiskrem kali ini.....

Wassalam...










9 ulasan:

Acik Erna berkata...

ucu..lapo la pulak..belum sarapan ni..dah kol 11 dah..tengok kek menggoda..laaagii la lapar

Asyifa Mustaffa berkata...

Wow !!
teruja melihatnya.....!!

miloais milo berkata...

kek yg ada anggur tu... fullamakkkkkk!~ terliur banget lah...

Qasey Honey berkata...

aduhhh Kak Ucu...mmg tliur tgk...berkilat lg buat anggur tu...tp semua deco kek tu mmg cantik2...QH xgeti kalau buat mcmtu...

rahel berkata...

Amboiii...hem...Ucu..nak tanya la..bole makan k kumbang tu? hihihi..

mama sara nur berkata...

assalam Ucu
cantiklah, nak ambik anggur2 tu lah he he

~~zana@pb~~ berkata...

venci tau! kita ingat ucu pegi luar negeri ke mana....rupanya...hampeh. Buat org terlior je tgk anggur tu.

Dapur usang berkata...

kk ana suka pd kumbang tu cantik n lain pulak corak dia berbunga seluruh badan i like.............

tulip leeny berkata...

Kite mmg suka tgk Ucu punya deco kdg2 deco Ucu jd sumber ilham kite..tq ya Ucu..for sharing...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...