Pages

Khamis, 19 April 2012

Terima kasih AZA, EZA & ITA



Assalamualaikum wbt.......

Haaiiiii..sayang2 semua..perut dah berbunyi ke...
kalau dah bergendang tu sound2 lah kat perut lilit tu jangan bunyi kuat2 malu dengan orang sebelah...

Terus pada tajuk ye..
RVC ni diorder oleh Cik Aza dari Setia Alam...
dapat berbual2 kat h/phone dah tahu sama naik macam ucu, banyak mulut..hihihi (jgn marah nooo..)


++


RVC ni sempena berakhirnya khidmat beliau sebagai pendidik disekolah khas utk OKU (swasta)..
Menurut Cik.Aza dia sebenarnya bercadang@ingin membuka cafe@kedai bekery di Termerloh, selepas ni.



Ucu doakan dari kejauhan, semoga impian Cik Aza  beroleh kejayaan ...




 Apam pokaldot ni pulak diorder oleh Pn Ita (TNB, Kapar) dan Pn Aza (klinik Fitrah) masing2 order 100pcs...




Hari ni ucu terpaksa 1/2 day.....sebab nak main tepung kat rumah...ada sapa2 nak joint..?
 jom lah......kurang sekilo, selori ucu sediakan....hahaha..


By...wa chau dolu.....

Wassalam..






4 ulasan:

Acik Erna berkata...

ucu..bagus perancangan dia kan..nak bukak cafe@kedai bakery..semoga dia berjaya

Qasey Honey berkata...

alahai geramnya tgk kek tu...geram tang buah stoberi sketuii tu...hehehe...

rahel berkata...

Banyaknya apam polkadot...nak jugak join tp jauh la..

Nuwairani Ismail berkata...

nak main tepung jugak!!! tapi ada banyak keje kene buat mlm ni. lenkali la appointment dgn ucu semula.

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...