Pages

Selasa, 10 April 2012

RVC badut...




Assalamualaikum wbt..........

Teringat  masa kecik2 dulu .....bila ada jer rombongan sarkis datang kat pekan dikampung ucu , mesti arwah abah ajak pegi tengok, masa tu mulut dah tak boleh tutup dah mesti menyeringai @ sengeh sampai  ke telinga...... sebab dapat tengok binatang2 yg ala2 macam kat zoo...gajah, kuda, harimau. Sambil2 tu boleh makan gula kapas kalor pink lagi...
Masa tulah juga dapat tengok muka badut yg dimakeup tebal2...seram makkk..


Tapi tak sangka dah tua2  remaja ni terfikir pulak nak buat badut kat atas Red velvet cake (RVC)..mentang2 lah si pemakan ni kata ..deko ikut suka hati akak lah ...



3 badut tengah bersantai2 kepenatan lepas buat show..





yang ni sampai terbaring2 macamlah penat sangat.....






Terima kasih Pn.Ezatul Aidawati (klinik Fitrah) sebab  sudi rasa kek ucu...
nak tunjuk gambar si peng'order , muka belum siap touch up lagi katanya...hihihihi (gurau je ye eza...)

Ok itu lah persembahan ucu hari ...

Wassalam






10 ulasan:

Amie berkata...

Dia keluarkan badut pulak dah... lepas apa pulak Ucu.

Cendana Kasih berkata...

cute sangat...

Qasey Honey berkata...

sgt cute kek ni..

♥MAMASYAZA♥ berkata...

wah ucu, cute sgt kek ni. kalo anak2 saya tgk, depa pun suka

liemaopurut a.k.a ana berkata...

salam ucu.

lama betul rasa nye tak mengomen kat sini. sekali tengok ada gambo badut tu, harus la komen ye dok. he he he. kagum ngan ucu. pandai tul mendeko kek. ;p

Liza berkata...

huhhh ada badut la pulak, ngada2 betul badut tu kan ucu, siap baring2 atas kek lg...mentang2 la Liza xblh mkn kek tu, huhhh nyampah tawww....hihihihi

Acik Erna berkata...

badut pun cantik kek ucu ni.

Mama Ann berkata...

Seronok nya badut2 tu bermain di atas kek ucu tu..semua nya nampak happy.Ada yg nakal sampai berbaring atas kek..Anyway cantik...

Nuwairani Ira berkata...

kreatipnya ucu...boleh pulak deco2 badut tersengih mcm tu..heheh

ainnoraini berkata...

comey jer..kek ni...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...