Pages

Selasa, 17 April 2012

Kek Aiskrem lagi ye..




Assalamualaikum wbt.....

Pada yang tengah berangin pepagi ni.... ..neehhh ucu hidangkan penyejuk hati dan perasaan, kek aiskrim (strawbery). hanya utk tontonan semata2 ye, 
nak rasa datanglah  rumah, tapi kena buat appointment 6 bulan dari tarikh nak rasa........gurau sikit jer, tak kan dah keluar asap kot...kih..kih..

Kek ni di tempah oleh En Affandi dari Pusat Zakat, (cawangan mana dah lupe,kalau x silap subang kot..) untuk puteri tersayang, Nur Afrina Firzanah (sweet kan nama  dia)





Semoga adik Nur Afrina Firzanah menjadi anak yang soleh...taat pada perintah ALlah, selalu membahagiakan hati ayahda dan bonda tercinta...



tertutup pulak lubang  hidung burung marah ni..biarlah dia lemas kan, bukan selalu pun.....




Kek aiskrem memang sedap sejuk ditekak nyaman diperut tapi   cerewet ya amat.....selain dari masa mendeko kena cepat macam kilat, dia jugak cepat cair kalau lama2 kat luar, jadi utk delivery ucu akan gunakan bekas khas yang macam gambar dibawah ni...



Setakat ni hanya ada dijual di kedai Bagus Bakery, harga RM 4.60 - siap ingat lagi harga tu,  dik nooonnn.....sebab baru semalam ucu beli lagi 2 bekas ada org nak merasa kek aiskrem jugak....

Kepada Pn. Shima dari Pusat Zakat Klang, jutaan terima kasih  sebab sudi panjang2 kan @ meng'rekemen'kan  produk ucu kepada kawan2...hanya Allah SWT yang membalas jasa baik Puan...

Okey.....Wassalam..








11 ulasan:

Cendana Kasih berkata...

adoiii...tak tahan betul tgk kek sekerem ni...bila la nk merasa !! ..

Qasey Honey berkata...

yeahhh kek aiskrim dtg lagi...hehehe...tgk dr luar dh tau dh mesti sedap kek ni...QH aje xcuba2 lg...

Kak baru QH tau ade rupanya bekas nk simpan kek aiskrim ni cmtu...bleh tau x akak beli kt mne...

Acik Erna berkata...

ucu..cantiknya ucu..rumput menghijau tu..memang cantik..

syiela berkata...

sedap kek eskrem.. klau my boy tgk rumput menutup hidung burung tu harus la dorang selamatkan burung tu cepat2 kekekeke

miloais milo berkata...

ucu - iols nak tanya ye...
kalo KL camne delivery???

teringat - my son punya birthday bulan ogos
ni heols dah dua kali remind ni...
my doter plak bulan september

Kamalia berkata...

oh ucu,buatkan saya jeles je tengok kek aiskrim tu..nakla jugak..nnt saya bali,saya dtg umah ucu,ucu buatkan boleh?*panggg..tak malu...heheh*

Amie berkata...

Ucu,
main sorok2 pulak angry bird dia tu... he he he asyik kira burung, lupa nak komen kek sekerem dia

Nuwairani Ismail berkata...

nanti nani dah dapat pindah semenanjung, nani teringin nak rasa kek2 yg ucu buat ni. doakan nani dapat pindah cepat2 ye...

rahel berkata...

Canteknya Kek Ice cream dia...suka tengok..cumil2 deconya..

Shahriah Abdullah Novelis berkata...

Salam Kak... kalau nak datang rumah nak rasa kek eskrem tu kena booking 6 bulan yaa.. ni sha nak booking dulu ni hehhee.. sedap naaa....:)))

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

tgh malam bute tgk kek..bleh ngingau ni ucu..hehe

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...