Pages

Isnin, 23 April 2012

CC bertunang + Ben 10



Assalamualaikum wbt........

Salam angin sepoi2 bahasa malas.....

Cc + Ben 10 (rvc) yang diorder oleh Pn Rosmawati dr. Sri Damansara..kawan masa skolah rendah.

untuk order yang pertama ...CC tu utk adik kepada suami Rose, bertunang. Kiranya cc ucu ni jalan jauh, sampai ke jengka 9, pahang...







Rosmawati ni kawan ucu dari sekolah rendah lagi dan berpisah dari form  4 dan akhirnya  di wajah buku  (fb) kami bersms hinggalah kami berpandangan dan berpeluk2an setelah 23tahun tak berjumpa...banyak betul perubahan.....tak dapat buat gossip2 manja  mlam tu sebab ucu dah ada tugas yang menanti....




Untuk order kali ke 2..RVC tarikh yang berlainan... utk putera bongsu, Muhammad Afif..






Semoga adik afif menjadi anak yang soleh...dan slalu menceriakan hati ayah n ibu..
Untuk Rose..terima kasih sudi merasa kek ucu yang tak seberapa ni..

TQ ...wassalam..







4 ulasan:

Qasey Honey berkata...

order2...hehehe...wah byk ordernye tu...semakin mjadi2...cantik2 pulak tu...

terbatal yer diet utk hrni...hahaa...buat tau nti puding tu...masam2 manis gitewww...

Acik Erna berkata...

ucu..aduhai..cantik betul ucu buat..tergoda..

Nuwairani Ismail berkata...

adoi...belom pernah lagi main dengan cream icing utk cupcake mcm tu...pasni nak kene try jugak deco2 ni...manalah tahu ada bakat terpendam di sebalik tangann kerasku ini..heheh

miloais milo berkata...

tenang aje mata tengok cc kaler ijau tu...
comel2 sangat lah....

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...