Pages

Sabtu, 31 Mac 2012

Cup cake lagiiii....



Assalamualaikum wbt.....

Jangan menyampah noooo....ini sambungan entry rabu tadi.  
Ucu dah kekeringan idea, walaupun kat luar sana jln tar basah disiram hujan...takde modal dah nak buat cerita...

Jadi tengok2 lah 2 set cup cake (32pcs) satu tema burung marah dan satu lagi tema "suka hati aciklah"  kt bawah ni..
kot2 berkenan, ambiklah sorang seketui buat tangkal tekak...hahaha




Inilah dia tema..."suka hati aciklah"..kata budak yg baru bertunang tu..













satu lagi tema ...sepasang burung marah...






Okey...bai..bai..

Wassalam..



13 ulasan:

nuwairani ismail berkata...

tema suka hati acik tu memang comel la! siap ada i phone lagi...hehehe

~~zana@pb~~ berkata...

Wah..asyik cupcake je, jeles ni...

psst...suka hati pb la nak komen..

Liza berkata...

best la tema kali ni kan...nasib baik bkn 'suka ati ucu lah' nk buat cmner pun kan....hihihihii

miloais milo berkata...

iols suker banget yg gambar angry bird tu...
cute sangat2 lah ucu!

Qasey Honey berkata...

wah Kak Ucu...comeiiinye kesemua CC tu...cantik la deco2 tu semua...QH mmg suka kaler pink cmtu...suka sgt...nk minta 1 bleh x...tp nk yg ade popcorn kt ats tu...hehehe

KakAsma berkata...

Ucu,
guna resipi apa yer tuk cc tu..kalau ada boleh kongsi tak?
tu kalau bubuh cream nyer kalau buat jalan jauh cair tak?
sangat cantik deko2 nyer..

Acik Erna berkata...

ucu..ada gak nama tema suka hati ye ucu

Amie berkata...

Sukia hati dia ye... senagnyalah kalau semua pelanggan kata begitu ye Ucu, ikut suka kita aje, taklah susah sangat nak ikut suka orang he he hehh

MulutPayau berkata...

suka hati pun tetap kreatif dan comel....dah ambik seketul tapi tak cukup ni....hehehe

mama ju, berkata...

Salam

Salam kenal. Lawa dan comel kek tu. Nak cikit!

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum akak...
Spt biasa... Mmg comel cc yg akak buat tu... Angry bird lg... Nie irfan kalu nampak mmg suka sgt nie... Comel!

mama sara nur berkata...

assalam Ucu
lawa cc Ucu yg ni, simple tp memang lawa sweet kalernya
ank buah nk kawin bln 6 ni, dia suh wat cc emmm bolehlah ikut Ucu punya ni ye. he he

kasihredha berkata...

cantikkk
sweet je colournya

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...