Pages

Isnin, 5 Mac 2012

Chocolate moist cake + mousse strawbery+ganache+strawbery+coklat rice+bunga rose



Assalamualaikum wbt.......
Salam penghulu hari......

Tengok tajuk pun dah panjang berjela, macam rantai kapal korek ....kih..kih..kih...
itu amaran suruh mengomel ciput jer ...

Yok  nonton, yok .....














Kek ni kawan anak buah yang tempah, utk wife katanya. Disebabkan order pun dah  memang last minute jadi hanya kek ni yg dapat ucu siapkan. sebab kalau tidak dia nk cc rvc sekali.

Harap2 si pemotong dan yang sewaktu dengannya seronok menikmati kek ni...


Okey bai..bai...

Wassalam...


psst...
tetiba  rasa mcm nk pegi jamu mata kt stadium s/alam - home deco 





15 ulasan:

Liza berkata...

ucuuuu...bila nk belajar deko ngn ucu ni....mengancam betul kek tu...kalau tgk tajuk lg mengancam...hihihihii

Acik Erna berkata...

ucu..last minity pun cantik..kalau tempah awal lagi mengancam..
mesti isteri berpuas hati dengan kek tu

Paty's Kitchen - Cook with passion. berkata...

Salam Ucu..bestkan kalau ada magic touch macam Ucu..kalau saya main tabur manik aje....

liemaopurut a.k.a ana berkata...

pandai tul la ucu ni mendeko....jeles tau. biler la tangan ni nak berseni bagai ni kekeke.

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

kalau zana last minit nak buat kek, menggeletar jari ni...

Dianaa berkata...

Hoho! Chocolate!<3

Ida,Japan berkata...

tentu tuan pemotong kek ni syg nk potong & makan...adehhhh nmpk sedap & cantikknyer ucu

kasihredha berkata...

baru tahu rantai kapal korek panjang...hihi
tajuk memang panjang...kagum:))

ucuuuuuu....kek tu kenapa org punya?
cuba ucu yg punya...boleh le kasi sepotong...kan kan kan

MulutPayau berkata...

kek ni(pnjng betul nama) betul2 mnggoda.......cantik sangat..!!!!!

rahel berkata...

Salam Kak Ucu,cantek kek tu..rugi tak dapat join makan kek..hehe..

QasehnyaRania berkata...

alahai ..tergoda tgk kek..kita buat kek boleh tapi nak mendeko...
punah ranah ..hehehe

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ berkata...

Cantiknya kek...craving for some now kak ;)

Kamalia berkata...

cantik dan terliur tengok kek tu..
psstt..asben saya kata cantik kek akak tu..:))

izahdaut berkata...

akak.. nak pinjam jari. lawa betul deconya. geram.. amboi pajng nyer nama. canner nak letak tanda nama nih? hehe

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum akak...
memang cantik sesangaaat ler kek tu akak... tergoda tgk...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...