Pages

Rabu, 29 Februari 2012

Boboboy Amsyar's Birthday



Assalamualaikum wbt.....

Salam kesyukuran dan salam ceria pada yang celebrate birthday hari ni, almaklumlah 4 tahun sekali baru dapat tiup lilin, potong kek....

Alhamdulillah ucu diberi peluang oleh Auntie kpd boboboy Amsyar, Dr Nila untuk menyempurnakan sebiji kek padang bola  untuk boboboy Amsyar (4th) yang baru sahaja dipotong ditadika pagi tadi.....


Tengok anak2  ni ceria dan seronok jer....eh..eh. tembok depan macam dah runtuh jer amsyar....
















Ni...sapa yang potong ni..



bermakna kek ini juga adalah kek yang pertama ucu buat utk tarikh 29/2.....


Semoga boboboy Amsyar menjadi anak yang soleh dan sentiasa membahagiakan  mama n ayah, dan taat perintah Allah SWT. 

Terima kasih banyak2 Dr. Nila sudi order kek dari ucu......













9 ulasan:

Masya berkata...

happy bestday amsyar...

4 tahun sekali baru sambut bestday yer... mmglah kene potong kek..

chikadakbiru berkata...

heheh comell boboboi..happy besday dr auntie... :))

Faris Edmundson berkata...

happy birthday adek!! :)

Acik Erna berkata...

ucu..cantiknya kek ucu..
happy birthday buat muhammad amsyar

MulutPayau berkata...

cantiknya kek ucu buat...

Happy birthday Amsyar....

Kamalia berkata...

macam biasa,cantiknya kek ucu ni..
tuk boboy amsyar,happy birthday dear..
cantik sgt beg tu.hehe

Mieza berkata...

cantiknyer kek padang bola ucu ni...mieza suka tgk kek ucu..mieza nk belajar buat rose dari buttercream..tgn ni keras je!

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum akak..
cantiknya kek tu akak... suka diana tgk...
selamat ulang tahun kelahiran buat Amsyar..

Diana berkata...

MMg sedap kek ucu ni, happy boboyboy Amsyar celebrate dgn kwn2 di sekolah, akan reorder utk adik dia pula bulan Mei ini insyallah :D-mama amsyar&rayyan

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...