Pages

Khamis, 2 Februari 2012

Mari kita nonton bola - Irfan's Birthday


Assalamualaikum wbt..........

Hari ni  ucu tak sempat nak masak jadi kita nonton aksi pemain je lah ye kt stadium meru.....free je, boleh lah kan.....daripada xde ape2 aktiviti....hahaha....

Tapi bersyarat ye....
syaratnya...tengoklah game ni sampai habis..baru tahu sapa yang menang....



Tak sangka pulak...tiang gol lagi rendah dari keeper ...hahaha..



  



Dan pemenangnya sudah tentulah si empunya kek ini....adik M.Fadhil Irfan, anak kepada Pn.Liya.
  Termasuk kek ni dah 3 kali dia order kat ucu..
Terima kasih Liya ...

Untuk adik Irfan...semoga menjadi anak yang soleh dan sentiasa membahagiakan mak n abah...

Ok..by..by...




21 ulasan:

ady berkata...

as-salam Ucu
wow, this looks beautiful!!!

Acik Erna berkata...

assalam ucu..tahniah pada ucu dan pemenang birthday boy..

rahel berkata...

Kak Ucu,canteknya kek tu...hehehe..tengok bola la..

liemaopurut a.k.a ana berkata...

ucu ni memang hebat la bab mendeko kek......sebab tu semua pelanggan ucu tempah sampai berkali2 sebab puas ati...heheheh tahniah yea ucu.

Liza berkata...

aiii bila lah liza nk ambik kursus deko kek ngan ucu ni...

--MA-- berkata...

cantiknye kek.nyum nyum :)

Ida,Japan berkata...

cantik la kek ni ucu...kt M'sia mcm2 ada acessory kek kan...sini susah la

Kamalia berkata...

yeayy..dah ade pemenang..
cantik sangat..nanti nak mintak tips dengan akkla ye..bolehkan?

aJa berkata...

cantiknya kek sayang nak makan...

aku budak klang berkata...

nak order jugak ni....

Cik Zai berkata...

Wowww...nampak sedapla kek ni...

dela berkata...

serius... sgt kreatif

Ain Dzaya berkata...

waaa..jeleznyerr..nak jugak kek macam tu...
heepy buffday adik..jgn notty2 yer..dgr cakap baba n umi taw!

Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

Mamasya berkata...

Slmt Menyambut Maulidur Rasul Ucu. kek padang bola cantiklah.... kek gini pujaan hati hero2 sy...hi..

cik cek berkata...

cantikkkkkkk....:)

Mama2Q berkata...

org dan tiang gol tu leh makan tak...? kalau jauh camana nak order eh kek kat ucu ni..pasti rebah di tgh jalan kan

eita berkata...

alahai kiutnya kek tu..pandai ucu buat...

Dabel Aa berkata...

kak, cantiknya kekkk.....

ღ αεn ツ berkata...

Whoaaa, smart lah kek ni :D Thanks follow. Follow balik :)

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum akak...
alahai!! comelnya kek tu... pandai akak deco kek... suka diana tgk.. kalu dkt nak juga order dr akak tiap kali bday ahli keluarga diana.. ermm.. M.Fadhil Irfan pun comel... ^_^..

Masya berkata...

kalau amir nampak ni.. mesti dia tenung jer.. kek tu.. tgk org nak main bola...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...