Pages

Selasa, 13 Mac 2012

kek aiskrem - Atiqah Qaisara



Assalamualaikum wbt.......

Pagi tadi dengar kat Radio Klassik ......Lembah klang, dan selangor akan mengalami  gangguan bekalan air selama 36 jam bermula 8 pagi (14/3/12)  sehingga 8 mlm khamis....
siap berkata-kata dalam hati..oooooohh esok air x de.. ... masih releks lagi n x ambil pot langsung...

tapi bila jenguk blog aisyah RK baru perasan ...huuhuh lah esok air x de ...terus menggelabah  katak...dan-dan tu jugak call anak kat rumah suruh tadah air dlm besen yg besar2...siap pesan susun n tutup besen tu elok2 letak kt beranda dapur, jangan kasi akid main..nanti tak pasal2 dia buat  swimming pool pulak air dlm besen  tu...dah banjir pulak dapur. 

Okeylah perut pun dah meronta2 minta diisi ...pagi tadi x sempat breakfast, kerja banyak pastu boss gua sudah masuk daaa....
jadi meh ucu jamukan mata kawan2 dgn kek aiskrem ...


Kek ni regular customer ucu yang order, Pn Liya untuk anak buah dia...Atiqah Qaisara (3th) 


Ucu doakan adik Atiqah menjadi anak yg solehah dan selalu menceriakan ayah n mama..... 




Terima kasih banyak2 Liya....muah2....

bai...bai...wassalam..


psst...
pic kurang memuaskan sbb snap guna h/phone je...camera mogok langsung x nak dah berkawan dgn ucu.....fening..fening...




12 ulasan:

Qasey Honey berkata...

byk yer akak skrg dpt tempahan...suka tgk...nmpk sedap lak kek aiskrim tu...klau dpt spotong alangkah bestnya...
ade resepi x kak kek tu...

rahel berkata...

Ucu..ada resepi tak..huhu..

nyanyisunyi berkata...

ucu sy tk terlibat..kalau terlibat pun tumpangmandi kat opis..:)

♥MAMASYAZA♥ berkata...

sedapnye kak kek aiskrim

Amie berkata...

ok tu pic.... kesian Ucu, tak dak air ye, jom mandi manda kat laut remis sana...

Kamalia berkata...

rezeki murah ye kak..cantik kek tu..
saya tak suka bila takde air ni..nanti nak buat sume benda tak bestkan..

Ucu Faridah berkata...

@Qasey Honey resepi tu dah ada kt entry sebelum ni...ambiklah akak halalkan...
terima kasih bagi sokongan

Ucu Faridah berkata...

@rahelada kt n3 sebelum ni..jadi ucu malas nk tulis balikkkk...hihihi..

Ucu Faridah berkata...

@nyanyisunyitadi call rmh (10.30) belum ada tanda2 air x keluar...tapi dah stanby 3 besen besar...

Ucu Faridah berkata...

@♥MAMASYAZA♥
cubalah buat..senang jer nk resepi sila intai entry ucu yg dulu2...

Ucu Faridah berkata...

@Kamalia
biasanya org selalu kata biar xde karen dari x de air kan...

QA's ~ mamapapa berkata...

sedapnya kak..nti bolehla tmpah ngan akakkn,jmput follow kmbali,ye :)

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...