Pages

Rabu, 28 Mac 2012

Pertunagan anak jiran, Syahmil n Asna Farah




Assalamualaikum wbt......

Doa ucu dikejauhan moga kawan2 sihat2 dan ceria selalu...
Rasanya dah tengahari ni idea kering nak berbw..

Gambar2 kat bawah ni ialah semasa majlis pertunangan anak jiran ucu, K.Lily.
kiranya ini majlis rombongan hantaran ke rumah pujaan hati, si terunalah di Ijok.



Kalau sebelum2 ni ada kekadang ucu cerita pasal lauk free (apa2 yg boleh dimakan)  kt entry.....inilah orangnya (k.lily) yang rajin masak dan rajin hantar makanan kat kami sekeluarga. Kalau bulan puasa lagi best.....kekadang tiap2 hari di bagi..sampai bertampuk tinggi pinggan baru nak balas...ha masa tu baru padan muka aku nk membalas......hahahaha



Inilah pasangan yang akan mengakhiri zaman pertunangan tak lama lagi......Syahmil n Asna Farah...semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

Diaorang berdua ni kreatif....
siap minta ucu buatkan tema angry bird utk kek, cup cake pun tema burung marah....dan satu lagi set cup cake tema "ikut suka hati aciklah" ....kata Syahmil pada ucu masa sembang2 pasal kek ni,  tema pink n white.






Gambar cup cake tak sempat nk masukkn dlm picasa lagi...nanti Insyaallah ucu tunjukkan "tema ikut suka hati aciklah" tu ye...







Okeylah...bai..bai...

Wassalam





6 ulasan:

Mama Ann berkata...

Ucu ..mama suka kek angry birds tu..kalau la dekat bleh mama oder....

miloais milo berkata...

comel lah... angry bird yg kaler pink tu!

Kamalia berkata...

huhu..nanti nak order jugak dgn acik,dgn tema suka ati acikla..hehe
cantikla acik..
terasa nak jadik jugak jiranm dgn kak lily tu..ekeke

Kakzakie berkata...

Berjiran dgn org pakar kek memang untunglah si Syamil - kalau kakak pun just order sebab dah tentu memang ok punya...

Qasey Honey berkata...

alahai comeiiinye...kek tunang ade angry bird pinkkk...suka la..

Mama Hawa/Mama Nani berkata...

Salam Ucu..

angry bird alahai mmg menjadi trend skrg..cantik & berseni hasil kerja tangan Ucu ...all the best :)

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...