Pages

Selasa, 6 Mac 2012

Rainbow kek - pertunangan


Assalamualaikum wbt...

ALhamdulullilah dah kenyang kan....
jom layan gambar rainbow  cake (isinya ye) untuk pertunangan adik Aisyah, (RK). Sebelum tu ucu nk ucapkan terima kasih pada KR sebab dah buat entry pasal kek ni terlebih dalu.






Inilah adik KR....beruntung dia dapat mak  andam free hari tu. Pada sesiapa yg memerlukan khidmat beliau search je dia punya blog  Ratu Kebaya











Pada pasangan Siti n Fafizol...ucu doakan semoga ikatan ini sampai ke jinjing pelamin serta berkekalan bahagia melayari bahtera rumahtangga hingga akhir hayat...Amin.

Pada KR terima kasih sudi makan tiramisu ucu....

Okey ucu jalan dulu.....bai..bai...

Wassalam...




pssttt...
gambor tiramisu tertinggal kt picasa, lain entry pulak lah cerita ye..






8 ulasan:

rahel berkata...

Kak Ucu...canteknya kek tu..teringin nak tengok yg dah kena slice..hik hik hik..

ciksukaberangan berkata...

wah.. lawanya kek tu. mesti sedap kan. huhu :) :) semoga pasangan siti n faizol sampai ke jinjang pelamin dan kekal hingga ke syurga :D

Nash Nordin berkata...

Wow! Lawa piping basketweave kek tu. Kalau ada gmbar kek yg dah slice mesti lagi lawa. Teringin tengok kat dalam macam mana rupanye :)

khairiah khaizu berkata...

marvelosssssnye ucu....kalau ler rumah kita dekat tentu saya akan jd tetamu yg x diundang...hukhuk

EmbunRosaliza berkata...

Assalam ucu, cantiknya kek, mmg ya kalo dpt tgk yg potong pasti tertawan

Acik Erna berkata...

ucu..cantik kek ucu secantik gadis manis yang bertunang tu.

mama sara nur berkata...

assalam Ucu,,
cantik deco kek bertunang ni

izahdaut berkata...

ramai yg buat kek ni.. insyaAllah sampai seru nak jugak buat kek ni. ;-)

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...