Pages

Isnin, 1 Ogos 2011

Selamat Menyambut Ramadhan

Assalamualaikum wbt...Salam Ramadhan pada semua kawan-kawan yang ucu rindui...harap2 semuanya ceria...sahur tadi masak ape...? rasanya dah lama tak up date blog..lebihkurang seminggu jugak lah ucu cuti
Sesungguhnye minggu lepas adalah hari-hari yang betul-betul menguji ketahan fizikal dan kecekapan minda (cari idea). InsyaAllah entry akan datang akan ucu tunjukkan hasilnya.




Akhir kalam...ucu sekeluarga mengucapkan selamat menjalani ibadat Ramadhan dan semoga ditahun ini ibadat kita lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya...AMIN YA RABBALAMIN

8 ulasan:

Kak Rosaliza berkata...

Assalam ucu..selamat menjalani ibadah puasa ya..msk apa hari ini

kasihredha berkata...

amin..
selamat berpuasa ye :)

Sofea berkata...

salam ramadhan al mubarak..

miloais berkata...

salam ramadhan dan selamat berpuasa buat ucu sekeluarga! :D

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Ucu..selamat menjalani ibadah puasa dr atie sekluarga.masak apa arini Ucu?

Amie berkata...

selamat berpuasa Ucu....

wah! praktikkan sunnah Rasulullah...alhamdulillah, kurma & air kosong, diet yang baik!

apple hijau berkata...

Selamat mengerjakan puasa Ucu...nak cari resepi berbuka kat sini boleh ye....

Abe Goreng berkata...

Slm ramadhan.:D

Wordless Wednesday#2 : Harry Potter

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...