Pages

Selasa, 2 Ogos 2011

Lady Bird @ ladybug RVC untuk Pali

BISMILLAHIRAHMANIRAHIM.....

Assalamualaikum wbt........seperti yang dijanjikan semalam...ini sebahagian dari projek ucu minggu lepas....
Lady bird ke ladybug....ucu pun confuse nak panggil ape...


Kek ni ditempah khas oleh Pak Su untuk kawannya...nak buat surprise katanye...  RED VELVET CAKE....tapi nak deco lain daripada yang lain...pelikkan...
Tapi kalau bab2 melawan kata dalam mendeko ni ucu paling suke sesangat....maka ini lah hasil kejadiannye...comel tak..?

Pali ni  blogger jugak, tapi dia ni bukanlah macam ucu  yang suka main uli2  tepung, main dengan periuk belanga, bak kata semua kerja2 macam ni dia tak reti langsung nak buat, dia tahu nyap ajer..(sori ye pali.., bulan posa ni terkutuk lak pulak....) tapi ada satu benda yang dia paling suka buat...tengoklah kat blog dia, kat sini.


2 kali pandang mcm muka negro pun ade...seremmmmm....tapi ini bukan muka  Pali yg sebenar ye...
Ini lah sahaja cerita pagi2 ni...petang nanti nak masak ape ye....?

19 ulasan:

LydSunshine berkata...

Comelnya.. Ucu ni mmg suka dgn ladybird yer? Mcm selalu tgk ada makanan berbentuk itu kat blog ni. :)

Ida,Japan berkata...

slm ramadhan juga dari ida ucu..

Ucu Faridah berkata...

LydSunshine... sihat ke..
mmg dari kecik sampai ke tua mmg suke sesangat dgn l/bird ni mcm cute jer...huhuhu...

miloais berkata...

cute lah ladybird tu....

apple hijau berkata...

memang lain dari yg lain la Ucu...cantik dan sedap pastinya.

Ucu....nak oder gak kek RV ni bleh tak utk raya?

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Alahai..comelnye kek ladybird..
kreatip sungguh ucu ni.. ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Ucu..nampak cantik!..& tentunya sedappppp...

Amie berkata...

Ucu nie.... kalau kak amie datang sini mesti nak tergelak dengan celoteh Ucu... ada2 aje... muka negrolah...he hehehh

cik cek berkata...

Waaaa....ada lady bird...cepat...cepat kita tangkap dan ngap....he he he...

Salam Ramadhan tuk Ucu n family...

Pali berkata...

saya lah encik Pali bertuah dapat suprise party dengan kek ladybird ni, speechless, tears of joy...very special...million thanks to Ucu Bakery

ceriteraliyana berkata...

cantik design kek ni..tapi macam ada yg x kena..tenung punya tenung rupa-rupanya xde sesungut..ekekkeke.. =,=

Pali berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ucu Faridah berkata...

salam iols...
cute lagi iols...

Ucu Faridah berkata...

apple hijau...
ucu baru belajar2 buat deko lain dari yg lain...saje utk suke2..

Ucu Faridah berkata...

Lily...n azatie

kalau ni dikatakn kreatif terimakasih sesangat....

Ucu Faridah berkata...

K.amie..
raye ni blk kpg tak...
kalau balik nanti ucu sediakan kek ulat bulu pulak...tunggu..hehe...

Ucu Faridah berkata...

C/Cek...
tq...sama2 kita mengharungi ibadah posa dengan hati yg benar ikhlas n tawaduq..

Ucu Faridah berkata...

Mr. Pali dah memunculkan diri....

Ucu Faridah berkata...

liyana...
alamak...!! OKU rupenye ladybird ucu ni...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...