Pages

Rabu, 3 Ogos 2011

RVC lagi....K.Siti punye..

Assalamualaikum....
Semalam RVC versi ladybird...kali ni versi munge2 pulak...baru sepadan...kumbang dan bunga....



RVC ni diorder oleh Kak Siti dari TNB Petaling Jaya, ibu kepada kawan angah (anakku)...
Untuk majlis tahlil di office minggu lepas...



Siap2 jer deko terus pi hantar kat rumah akak ni kat kapar....jarak antara kapar dengan meru bukannye jauh, cuma 10 minit jer...tapi nak sampai ke rumah akak ni makan masa 30 minit baru sampai...sesat beb...
akak ni dah bagi address siap2...tp boleh pulak termasuk taman lain..tapi akhirnye sampai jugak.

Sopan je mawar ni kan...yg ni ucu beli kat kedai bakery jer...


Terima kasih bebanyak k.Siti sebab sudi order dan ucu sekeluarga mengucapkan selamat menjalani ibadah ramadhan..

Okeylah sampai sini dulu ye...kalau ada yg dah jemu asyik2 entry rvc jer...sabor lah ye, minggu ni memang ucu akan buat entry kek memanjang...sampai jumaat...hehehe...
Wassalam...

2 ulasan:

petuapakar berkata...

sedapnyer...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Ida,Japan berkata...

slm ucu...slm ramadhan juga buat ucu sekeluarga...comel RVC tuu, bial entah nk buat lagi

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...