Pages

Selasa, 31 Mei 2011

Kek jalan jauh

Assalamualaikum....hari  ni kita layan kek coklat moist +ganache + blueberry filling......kek ni nak pi holiday hari ni....(Port Dickson) ditempah jiran sebelah rumah, Cikgu Nor + Cikgu Fazli untuk puteri-puterinya yang sepatutnya disambut dlm bln Feb & Mei...( 5 orang disambut serentak.....) jadi untuk berlaku adil ucu buatkan 7 kuntum bunga ros sebab anak pasangan cikgu ni ada 6 puteri 1 putera...(kiranye kek ni akan dimamam disana la...)



Kali ni kita layan mata aje la ye...
Untuk keluarga Cikgu fadzli + Cikgu Noor...kami sekeluarga doakan kalian semua selamat pergi dan selamat pulang....dan kepada  ;

  1. Nur  Athirah Syahida (k.Long),
  2. Nur Aqilah Syahira
  3. Nur Najlah Nabihah
  4. Nur Alia
  5. Muhammad Amzad
  6. Nur Amna Nafisah
  7. Nur Atifah Humairah
  8. ......jangan nakal2 tau masa kat sana....kesian ummi n walid.



K.Zakie bawak bekal ape hari ni...? K.Ainnoraini tengahari ni boleh lah lunch dengan kengkawan ye...

Akhir kalam...Wassalam...


6 ulasan:

Kakzakie berkata...

Ucu macam tahu je kakak baca N3 dia. Mentang-mentang ada kek nak tayang. Kalau dekat kakak mesti suruh ucu buat lagi satu buat anak-anak kakak juga.....

Ucu Faridah berkata...

he..he..akak jom makan...perut dah berbunyila...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

sedap jer tgk kek ni..
design dia pun cantik.. :)

ibuintan berkata...

cantiknya kek... kenapalah kita duk jauh2

Ucu Faridah berkata...

lily..tq..xde lawa mana...tangan pun masih kayu lagi...

Ucu Faridah berkata...

salam ibuintan....terima kasih..walaupun jauh, tapi kita tetap berjiran...(blog)

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...