Pages

Isnin, 30 Januari 2012

Kek Birthday (Seha) & CCM (Dr. Niha)



Assalamualaikum wbt...
Salam kembali berkerja bagi yang makan gaji...



Dah tengok pic kat atas tu...Ini nama dia.. kek last minute.., Cikgu Rahmah (jiran sebelah), order pagi Jumaat lepas dan nak malamnya  jugak jam 11.00.... nak buat suprise utk anakda yg sulung balik dari kolej...


Last2..memang suprise pun sebab salah eja nama... kesian dia... nasibbaik ummi dia sporting.....dia kata tak kisahlah janji ada nama seha...


 Jadi balik2 aje dari kerja terus membaking kek ni...sambil masak tu sempat2kan jugak  mendeco 25pcs cc  untuk majlis pertunangan (gambar nanti ye..). Bila kek ni dah betul2 sejuk baru deko dan siap jam 10.30.
Ucu call C.Rahmah dan minta dia tunggu kat pagar, jadinya bagi  main ikut atas pagar jer..(melampau kan...), minta maaf ye cikgu...

bagai diatas lautan coklat .....

Yang ni pulak kek coklat moist untuk Dr Niha...hantar hari yang sama, Jumaat petang..(dia order 5 hari awal) tapi angah yang tolong hantar.. sampai salah rumah...kesian angah, iyelah  masa tu cuaca mendung macam langit nak runtuh
 kelam kabut dia...


 Terima kasih banyak2 C.Rahmah dan Dr. Niha sebab sudi tempah kek dari ucu....

Ini baru sikit kisah pasal kek last minute...tapi nanti lagi best pasal kek terbelah lah..x jadi lah...n akhirnya dikendurikan oleh tuanbadan yg buat..hahaha...
InsyaAllah dilain entry pulak ye..

Okeylah ucu nak lunch dulu....by..by...
Wassalam...







8 ulasan:

MulutPayau berkata...

Ucu...nak kek coklat jugak...!!!!!!

Acik Erna berkata...

ucu..sedapnya kek coklat..
last minit pun cucu masih boleh fikir nak buat macam mana..tahniah ucu..ucu..boleh pos tak kalau acik nak order jugak..

aJa berkata...

tak sabar nak tgu entry kek tebelah tu...haha

sedap kek choc tu

rahel berkata...

Bab deco mendeco kek ni..memang bidang Kak Ucu la...semua menggoda jiwa..

nuwairani ismail berkata...

bestnye ucu..pandai deco2...jeles tengok hasil tangan ucu...

cik cek berkata...

Ucu...itu munge ros aaaaaaa....sgt goda2 kita tau...sampai sekarang kalau deco munge ros...jadi ..hidup segan ..mati tak mau...he he he..:)

mama hani berkata...

sedapnya kek tu.....

Kamalia berkata...

amboi ucu..last minute pun cantik je deco tu,dan menjadi jugak..kot saya ntah jadi apola tu agaknye..

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...