Pages

Selasa, 3 Januari 2012

Cup cake - Pertunangan




Assalamualaikum wbtr......

Sambung lagi n3 pagi tadi....yang ni pulak cup cake juga ditempah dari orang yang sama, Pn Normah. Jadi jangan menyampah dengan entry ucu ni ye kawan-kawan....










Kali ni ucu buatkan c/c butter cake pulak, 25pcs semuanya. Senang berurusan dengan Pn Normah ni sebab dia tak cerewet...dan tutur katanya sangat lemah lembut.



Terima kasih sekali lagi Pn Normah....

Terima kasih juga pada yang sudi mengunjungi blog ucu dan Insyaallah ucu akan cuba curi2 masa utk jenguk dapur kawan2 pulak.

By..by.. wassalam..


p/s..esok ucu cuti lagiiii...cuti entry dgn cuti kerja sekali..




11 ulasan:

Acik Erna berkata...

Ucu..cantiknya pandai ucu buat bunga atas kek tu.
tak de menyampah pun ucu..suak dapat tengok rupa kek yang cantik2 ni

izahdaut berkata...

assalamualaikum..
ya Allah cantiknya. saya suke tengok org buat deco. cantik2 la kak.

Paty's Kitchen - Cook with passion. berkata...

uCU AJAR LAH MACAM MANA NAK BUAT KELOPAK2 BUNGA ROSE TU...CANTIK BANGAT

quinnie berkata...

cantiknya ucu..saya memang suka kalau deco cc guna bunga ros ni...:)

Mieza berkata...

cantiknya ucu rose atas cc tu..mieza cukup berminat nak belajar tapi masih belum berkesmpatan...ucu oh ucu, sudikah mengajar mieza mcm mana nak wat rose tu ucu..sudi kah ucu menerima mieza jd anak murid?

kasihredha berkata...

pandai ucu buat...seni

LydSunshine berkata...

Cantik bunga tu. Tapi warna tak naik la.

rahel berkata...

Salam Ucu...
waa cantiknya topping kek tu..

kakyong berkata...

woww.. hijo cuppiesnya.
selamat tahun baru ucu

Masya berkata...

cantiknya ros dkt c/c tu.. walaupun warna hijau.. ttp menarik...

Mama FN berkata...

cantiknya ucu... geram je dengan warna hijau tu... jemput ke blog saya.. www.mamafn.com.. terima kasih

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...