Pages

Rabu, 11 Januari 2012

Butter cake - Pertunangan



Assalamualaikum wbt.......

Entah kenapa petang ni terlebih rajin lah pulak....ucu keluarkan entry lagi .....
Kali ni ucu kek pertunangan yang di order oleh Pn Liya, (jiran lama) untuk adiknya bertunang pada 24/12/2011.

Tema GOLD...
Alhamdulilah menjadi jugak akhirnya colour yg dihajat...


TAPI hari tu ucu pulak rasa macam  nak GOL...sebab kena siapkan tempahan kek sampai 6 biji.....









Semoga ikatan pertunangan ini berakhir ke jinjing pelamin dan berkekalan  hingga ke akhir hayat...
Terima kasih Pn. Liya, sudi order kek dari ucu.

Wassalam... 





17 ulasan:

Kamalia berkata...

Cantiknyaa.Alhamduliillah,murah rezeki akk ye sampai satu hari 6 bijik kek nak kena buat..
Kak, terima kasih di atas ucapan selamat dan doa buat saya..

rahel berkata...

Ucu...kan main lagi kek tu...tak tau nak cakap ape lagi..cantik sangat..

miloais milo berkata...

yellow roses - lawanya ucu....
nak sepotong!
ehhhh.... nak sebijik lah
banyak skit - leh share ngan anak2...
ekekekekek

cik cek berkata...

Ucuuuu...akak jelezzzzz nya ngan kuntum2 munge2 ros tu...sampai la ni tak pandai2 nak buat munge ros jadi cam ucu punya....hu hu hu...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Ucu..cantiknya kek!.Alhamdulilah,rezeki Ucu ya..dpt tempahan sampai 6 biji kek.Lain kali ajak atie tolong yer..:D

Amie berkata...

Rimbunnya bunga-bungaan dengan dedaunan atas kek.
Ucu... Kak Amie suka tengok tulisan Ucu, cantik dan kemas. Kak Amie ambil kesempatan dan beri kritikan pedas terhadap tulisan Ucu berdasarkan pembacaan kak Amie dalam buku Cerminan Personaliti Dalam Tulisan. Ini khidmat percuma... tak payah bayar ye... he he hehh..

Bentuk tulisan yang tegak itu menunjukkan Ucu sentiasa bertindak mengikut kewajaran / logik, tindakan mengikut fikiran bukan kata hati, dan jarang menunjukkan emosi. Sentiasa ada objektif. He he hehh nak tahu lagi.... bentuk t yang Ucu tulis itu melambangkan sifat praktikal, sentiasa merancang apa yang hendak dicapai.

Ucu sayang,
cukuplah setakat ini dahulu ramalan kak nujum dari seberang laut china selatan... he he hehhh huruf-huruf lain tu pun ada makna, tapi kalau nak tahu kena bagi pengeras dulu ye.
Sekian, undur diri dulu.

kasihredha berkata...

pandainya acu buat bunga ros

Acik Erna berkata...

ucu..cantiknyanya..
jangan gol ye ucu..teruskan minta ucu dan teruskan kerja ucu.bukan semua yang pandai buat cantik2 macam ni ucu.

Ucu Faridah berkata...

@Kamalia terima kasih doakan ucu...penatnya n puas hati hanya Allah sahaja yg tahu lia...

Ucu Faridah berkata...

@rahel
senyum..tak perlu kata apa2...tapi jgn senyum sumbing suda...:)

Ucu Faridah berkata...

@miloais milo
kat skrin mmg kalor mcm yellow..tapi yg real adalah jugak ala2 gold..

Ucu Faridah berkata...

@cik cek
akak taram saja..Insyaallah jadi punya..sebelum tu kena pakai losyen 10 botol bagi tangan tu lembut lagi...hahaha...

Ucu Faridah berkata...

@♥♥azatiesayang ♥♥
hello..hello..atie ke tu..? nk minta tolong boleh...? tolong picitkan bahu ucu ni..lenguhla...

Ucu Faridah berkata...

@Amie
khidmat akak nujum ni free termasuk bil bulanan tenet ke...?

k. nujum...
akak baru tengok satu bentuk tulisan kat atas papan tu (tegak) belum lagi akak tengok tulisan kt kertas, kt white board, kat dinding, kat atas pasir (mcm bercintun2 dolu) atau pun kt buku 555 (buku 3 lima)..ada macam2 bentuk tulisan ucu..nanti ucu hantar, akak tolong huraikan ye..hahaha...

Ucu Faridah berkata...

@kasihredha
sikit2 tu boleh lah kak..sekadar pusing2 jadilah kelopak ala2 bunga ros..

Ucu Faridah berkata...

@Acik Ernaterima kasih acik....sayang acik..muah..muah...

Diana @ Melley Mey berkata...

cantiiiknya kek tu akak... pandai sungguh akak mendeco kek... kagum ngan hasil kerja akak... sgt cantiik!!

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...