Pages

Jumaat, 13 Januari 2012

C/Cake Mousse Peach


Salam Penghulu Hari........

Selamat petang kawan2....dah minum petang ke...kalau ada yg masak cekodok pisang ke, cekodok bilis ke..jangan lupa hantar2 lah kat ucu ni...ucu dah lapar balik walau pun baru lepas lunch. Entah kenapa sejak dua menjak ni perut ni suka sangat berpoco-poco...menyeramkan betul...ha..ha..ha..

Okeylah kita tinggalkan poco2..kita tengok kek coklat ni..manalah taukan boleh kenyang sekejap....

Ini c/c mousse peach di tempah oleh Pn.Jah dari Pejabat Bantuan Guaman, Shah Alam..


Ucu suka dengan nama baby girl ni....Tasnim Awatif...baru nak masuk 2 tahun tapi dah pandai demand nak kek yg ada upin ipin dengan princess sekali. Nasibbaik mama dia ni (jah) sporting..jadi ucu pun turutkan sahaja kemahuan siputeri ini.




Suka sangat tengok gambar ni...rasa macam nak gigit je pipi dia ni..sebelum kucing tu ngap biar ucu ngap dulu boleh....hahaha...









 Sebenarnya selain dari kek ni, Jah ada order caremal cake sekali..tapi ucu dah tak ingat gambar tu kat mana...




Semoga adik Tasnim Awatif menjadi anak yang soleh dan selalu menceriakan ibu dan ayah...

Terima kasih banyak2 jah sebab sudi tempah@merasa kek ucu ni...

Selamat berhujung minggu semua kawan-kawan...by...by...wassallam..






12 ulasan:

Amie berkata...

dua2nya cantik, dua2nya comel...kek cantik, yang tembam tu pun comel! gerammmm!

Ucu Faridah berkata...

aalllla akak AMIE ni..ucu pun nak tumpang sekali comel....

nyanyisunyi berkata...

tadi tenguk rojak mee kat blog lain, masuk sini tenguk kek pulak, tambah lapor ujan2 ni..

rahel berkata...

Semuanya cantik...budak tu pun cute..kucingnya pun comel..geram tengok..terutamanya kek tu..kenapa la jauh sangat..klu tak.. bole juga Rahel merasa sepotong..

Liza berkata...

ucu...jom la kita sama2 poco poco perut...uwaaaa seluar liza dh mkn kecik ni....nk diet lepas dpt kek ucu tu....hihihihi

nuwairani ismail berkata...

amboi ucu...bukan main lagi ye....rajin menyusun choc chip tu mcm tu..kalo nani tak rajin la kot...huhuh

suri solehah berkata...

tengok kek bukan makin kenyang ucu,,tapi jadi lapar pulak malam2 ni hehe...kalau di tengok dek anak saya ni..konpom dia mintak sampai dapat kek upin ipin tu..

MulutPayau berkata...

alahai ucu..tengok kek tu, berkeroncong perut ni....

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Ucu..sedapnya nampak kek tuh!Nk tumpang mkn ngan adik awatif tu la...hihi

Mamasya berkata...

Asmkum Ucu.slmt berhujung minggu.alahai tomeinya besday girl...kek coklat..yummy...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

aduh kak..meleleh ayaq liuq cheq...dah la peminat tegar kek!

comel si manis berbaju kurung

ibu tasnim berkata...

TQ ucu,coz sudi pparkn pic anak sy,,siap dgn kucing skali,,,,glmor sakan kucing 2,,,pe2 pn kek hr 2 mmg sdp..my hubby pn suka,,,

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...