Pages

Rabu, 18 Januari 2012

Angry bird lagi...Aliff Danial


Assalamualaikum wbt........

Selamat pagi semua....harap2 semua segar bugar ye dipagi nan syahdu ni...
terima kasih banyak2 kepada pengunjung dan kawan2 yg sudi bagi komen pizza ekspress ucu yang sememangnya senang dibuat dan senang dimakan...
Insyaallah ucu akan cuba membalas komen2 kalian, dan akan mengunjungi dapur kawan2 ye....masak sedap tau.
Andai terlewat ucu harap sgt2 kwn jgn berkecil hati ye...

Okeylah, hari ini ucu tayangkan buttercake  untuk putera tunggal pasangan En Amin dan Pn. Norita,  (jiran setaman ucu ) yang disambut pada 25/12/2011 tahun lepas..




Ini lah dia si cilik yang comel, secomel dgn keligatannya ....Aliff Daniel. Tengoklah senyuman dan jelingan yang menawan tu...tergoda uuu..



cer tengok...bersemangat betul nak tiup lilin.....Tak sangka pulak kek ni terbang jauh sampai ke templer....



Inilah bonda Danial...Pn Norita


Syukur Alhamdulilah YA RABBA....dalam ucu kalut malut  menyiapkan tempahan yang lain....Allah memberi ucu kekuatan serta idea untuk mendeco kek ini...almaklumlah  tenaga kita ni bukanya macam mesin...


Telor dinasor yang berwarna warni...sapa nak ambiklah satu, buat koleksi belaan...


Kebetulan masa ucu siap je deco, kakak dari Seberang Perak sampai...yang dok termenung tengok kek tu anak kakak..Nurul, tpi ucu x ingat apa nama panjang dia...(bertuah punya mak sedara....)

Akhir kalam...Ucu doakan adik Daniel menjadi anak yang soleh dan selalu menceriakan semua orang tersayang.
Terima kasih En. Amin n Pn Norita sebab sudi order kek dari ucu...

Ok by..by...









13 ulasan:

Kamalia berkata...

nak telo dinasaur 3 biji..hehe
cantiknya kek tu ucu..

Jay berkata...

Hy ,
just found your space through global foodies..
very interesting space you have..
love your presentation with excellent cliks..
Am your happy follower now..;)
do stop by mine sometime..
Tasty Appetite

cik cek berkata...

Ucu....sib baik bird je yang angry...kalau ucu yang angry...deco kek mesti lagi gempak punya kan...ape2 pun meriah deco kek ni...sukenya Danial...Happy Birthday Danial....:)

liemaopurut a.k.a ana berkata...

wah...meriah tul decoration tuk kek angry bird tu.pandai ucu mendeko.....kagum ;p

miloais milo berkata...

cantiknya ucu!
kalo iols - sayang dah nak makan tu!

Liza berkata...

salam ucu...liza xnak telur dinasour tu, liza nk kekkkkk...cantikkk la ucu...

rATu kEBaYA berkata...

kreatiflah ucu deco kek ni.. cantik sangat.

Acik Erna berkata...

ucu..acik pun sudi nak order kek kalau dekat.
cantik cantik kek yang ucu biuat..terpikat acik..

Amin berkata...

Kek ini bukan saje cantik tapi sedap juga. Alif Daniel suka sangat kek ni, tapi dia tak panggil kek, dia panggil kueh...yang paling dia suka accessory kt atas kek tu...

mama sara nur berkata...

cantik dan kreatif lah Ucu ni...

kakyong berkata...

Ucu,
cantik sgt deco kek ni... sayang nak makan...

rahel berkata...

Memang terlaris di pasaran...gue mau jugak...

eeiyss berkata...

angry bird sungguh...
comei~

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...