Pages

Selasa, 29 November 2011

Happy Birtdaya Ayie - Angre bird...



 Assalamualaikum wbt...
Salam bertugas semula......

Rasanya belum terlambat nak ucapkan Happy Birtday untuk adik Ayie yang baru je dapat naik tahun ke 13th.. walaupun dah dekat hujung2 tahun...pada 25/11/2011 tadi.
Bertuah adik ayie dapat bonda yang memahami perasaan anak...menurut kata Pn Ana (bonda ayie), tak nak si abang jealous dgn adik2 yang sebelum ni dapat kek birthday yg cantik2, jadi minta kek tu dideko mengikut kreatif ucu ...Jenuh juga ucu nak create mcm mana yang dihajatkan, akhirnya inilah hasilnya.... Angry bird...



tayang dada la pulak burung ni...
Ini pulak sebahagian gambar yang  ucu copy n paste (fb) untuk melihat empunya diri...(mohon izin ye..Pn Ana)



Siap bagi jelingan mengoda lagi (ayie), sanggup mengalah bagi adik2 potong dulu..


Semoga adik Ayie sentiasa menjadi anak yang soleh dan sentiasa  membahagiakan mak dan ayah.


Terima kasih Pn Ana sebab sudi jenguk blog ucu yang masih lagi banyak kekuranganya...

Ok, wassalam.......




21 ulasan:

rahel berkata...

Selamat pagi Kak Ucu..
waa cantek na kek tu...nampak budak yang nak potong kek tu pun happy sangat...

Amie berkata...

Selamat pagi Ucu,
memang wanita kuat semangat ini sangat memahami isi hati anak-anak.... kita pun terpikat tengokangry bird tu...bolehlah diterbangkan ke Lahad Datu nanti ye Ucu...

miloais berkata...

salam ucu....

cun banget kek angry bird tu...
sebijik lah cam gambo angry bird kat tenet!

ady berkata...

AS-SALAM UCU
cantik laa deko kek ni..suka tgk kek2 macam ni..

rATu kEBaYA berkata...

cantik kek ni ucu.. nanti adik saya bertunang nak tempah kat ucu boleh?

Masya berkata...

kreatifnya ucu buat deco kekkan.. kemas jer....

Ucu Faridah berkata...

@rahel
selamat ptg...
harap2 mcm tu la hendaknya...

Ucu Faridah berkata...

@Amie
ucu ni kan orangnya gila2 sikit..ucu mmg suka buat benda2 yg macam ni..seronk, puashati n yg penting budak tu gembira...
k.amie punya angry bird tu rasanya
belum sampai airport dah mampus kot...hihihi..

Ucu Faridah berkata...

@miloais
hihihi..tiru kat tenet pon sebenarnya...cun kan...tapi mcm kureng je, mata dia mcm juling la pulak..kwang..kwang...

Ucu Faridah berkata...

@ady
terima kasih abang ady...deco macam ni sebenarnya simple n senang banget...

Ucu Faridah berkata...

@rATu kEBaYA
boleh apa salahnya, bagitau je nak kek jenis ape n design mcm mana..takkan adik tu nk angre bird kot...

Ucu Faridah berkata...

@Masya
iye ke kemas...biasa jer, yg penting si pemotong kek tu seronok sembelih burung yg tengah marah tu...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Ucu..cantik kek angry bird tu!.mesti Abg Ayie teruja melihatnya...
Ucu kat Meru dok area mana yer?klu blh tau lar :)

Mieza berkata...

ucu cayang..mieza suka sgt2 dgn angry bird ni..mieza mintak izin nak donlod gambar ini untuk simpanan mieza boleh ye ucu..mieza cuma nak simpan design angry bird ni utk rujukan mieza sbb anak mintak mieza buat angry bird utk besday dia...TQ ucu..cantik sesangt burung ni..mieza terus terpikat :)

Mamasya berkata...

Salam Maal Hijrah Ucu

Comeiinya kek angry bird ni. tentu bday boys suka.happy belated besday buat Ayie!

MulutPayau berkata...

cantiknya kek ni...Ucu mmng kreatif...sayang rasanya nak potong angry bird tu....

Ucu Faridah berkata...

@♥♥azatiesayang ♥♥
ucu duduk jalan belimbing...ni add. ucu..
no.32, jln belimbing besi 8 k/u 10,
taman meru damai 2
jln belimbing, meru. (poskod x pyh la ye..)
kalau tengok abang n adik ...jenguk2 lah ucu skali kt meru ni ye...

Ucu Faridah berkata...

@Mieza
ye si mieza manja....c n p la ..ucu pun cnp jugak dari blog org lain..tp syg x ingat sapa nama blogger tu..(ucu dah minta izin kt dia ..)
buatkan lah utk anak2..yg penting diorang tu seronok...
bila dah siap nanti jgn lupa tayang...

Ucu Faridah berkata...

@Mamasya
salam maal hijrah juga utk akak...
harap2 mcm tu la...sama2 lah kita doakan ayie menjadi anak yg soleh...

Ucu Faridah berkata...

@MulutPayau
sayang memang sayang nk potong..tp kalau disimpan pon lama2 basi..jd drpd basi baik kita sembelih dia awal2...,ngap sampai habis..:)

ana berkata...

terima kasih kepada yg mendoakan ayie...amin.

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...