Pages

Rabu, 2 November 2011

WW - Mentadak Mentadu


" Mentadak mentadu macam mana ..................." (sambung ayat)



17 ulasan:

rATu kEBaYA berkata...

susah nak jumpa mentadak ni..

nuwairani ismail berkata...

dah lama tak tengok ni! hahah!

Mieza berkata...

masa kecik2 dulu mieza selalu cakap dgn mentak ni..mieza tanya "mentadak, mcm mana aku tido?" pas tu mentadak ni buat la gerak2..so i said "ooo mcm tu ye?" hihihih

Nyamuk Terbang berkata...

macam mana nak kaya
kihkih
kt sni belalang byk la

liemaopurut a.k.a ana berkata...

macam mana ucu tido? hikhikhik

dolu-dolu selalu gak tanya mentadak ni. seb baek mentadak tak jawab aje...kalo la dia jawab hahahha -pengsan-

Kakzakie berkata...

Mesti dia datang hinggap pokok orkid Ucu ye...

MulutPayau berkata...

masa kecik2 dulu..kalau jumpa mntadak ni mesti tanya...macam mana aku tidor...hihihi

Ros berkata...

Salam ziarah,

Kak Ros geli ngan mentadak ni, kalau terjumpak tu mesti Kak Ros lari jauh jauh punya...

Ucu Faridah berkata...

@rATu kEBaYA
mmg susah pn nk jumpa..itupun kebetulan dia terbang kt varanda dapur apa lagi pak su snap lah cepat2...

Ucu Faridah berkata...

@nuwairani ismail
tenung lah lama2...pastu tanya "mentadak mentadu ke mana ko menghilang..." m/mentadu jwp "aku tengah sibuk masak kt dapor esok nk buat entry terbaru utk koranglah...(dgn nada geram)"...kwang..kwang...

Ucu Faridah berkata...

@Mieza
alamak aiii kalau lah masa tu ada camera kan best...blh buat kenang2an...

Ucu Faridah berkata...

@Nyamuk Terbang
jawap m/mentadu " carilah duda kayo..bila dio meninggal jadilah ko janda kayo..." hehehehe...

Ucu Faridah berkata...

@liemaopurut a.k.a ana
jwp m/mentadu "ucu tidur siap ada muzik original lagi.." sapa yg nak pengsan dulu..ucu ke ana..?

Ucu Faridah berkata...

@Kakzakie
akak ni..saje tau,rumah org lain lah kak..rmh ucu mn ada orkid, baik yg hidup mau pun yg plastik...

Ucu Faridah berkata...

@MulutPayau
asyik tanya mcn mana aku tidor jer...knp tak tanya mcm mana rupa pak we aku nanti...(ye lah masa tu kan dah nk jd anak dara sunti...) baru klasss...hihihi...

Ucu Faridah berkata...

@Ros
laaa..buat ape lari jauh2..buang peluh aje tu..dia bukan boleh kejar pun...
geli tang mana kat m/mentadu ?

Acik Erna berkata...

acik dulu sampai gaduh2 ngan kawan..sebab suka gelakkan dia..pasal mentadak menatadu ni..teruk jugak kecik2 dulu kan..

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...