Pages

Jumaat, 18 November 2011

Cup Cake Birthday


Assalamualaikum wbt.....

Salam penghulu hari.....Jumaat yg mulia
Salam hari terakhir sekolah....utk guru2 n murid2 jer ...
Salam gembira untuk anak2 @ adik yang berjaya UPSR... tahniah
Salam semangat bekerja utk hari terakhir minggu berkerja...org makan gaji mcm ucu ni ler...
Salam senyum bahagia dapat $$$$ 100.00, ..baget utk ank2 jer..
Salam perut dah berkeroncong minta diisi...x sempat b'fast....laporrrr....

Okey la ..dah penat bersalam-salaman....kita jamu mata pulak. Kali ni cc (oren) yang diorder dari jiran setaman..Fairuz untuk hubby tersayang katanya....(maaf lah fairuz ucu x ingat lah pulak tarikhnya..padahal baru minggu lepas)
Sepertimana yang dihajat2 kan siap bagi email lagi nak design mcm mana ...dan bertemakan purple + green+ white maka tertunailah sudah...tapi rasanya mcm ada  yang ucu termelawan kata ... 



Harap2 Fairuz n Faizal berpuashati .....dan ucu sekeluarga mendoakan Faizal dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan  dipermudahkan segala urusan dunia n akhirat...


Okeylah ... selamat jalan...waa chaw dulu geng....(eh..eh..sopan sikit ayat tu ucu..) tumpang lalu ye.. ucu nak menggundurkan diri ni...tak dapat ikut pintu gerbang, lalu ikut pintu belakang pun tak pe.......(suara manja ni...eeyeik..geli aku!)

Wassalam.....

psssttt- berpinar mata tengok ayat berkalor2 kt atas tu...




10 ulasan:

Ida,Japan berkata...

sgt comei2 cc ni....emm, tersenyum simpul org yg menempahnya

nyanyisunyi berkata...

wah..menariknya..kalau dekat boleh gak akak oder untuk diri sendiri....

Diana @ Melley Mey berkata...

mmg comel sgt cc nie.. sukanya diana tgk... cantik

Amie berkata...

hai Ucu.. tentu banyak dapat RM... he he hehh kita di sini tak cukup tanganlah nak pegang duit yang banyak-banyak tu, mak bapak datang berduyun-duyun siap berpayung lagi di tengah hujan gerimis... kita bagi-bagi je kat diorang ...merasalah juga pegang duit ribu-ribu tu...

Liza berkata...

salam ucu...bila tgn org seni ni buat cmner pun cantik jr kan....geram pulak tgk...

Acik Erna berkata...

ucu..menarik..setiap satu berlainan tulisannya..
ucu yang buat tulisan tu berwarna warni..ucu jugak yang kata pening..abih tu..camno..he he

miloais berkata...

comel2 lah cupcake ucu ni!

liemaopurut a.k.a ana berkata...

bestnya dapat $$$$ ihhihihi.
ucu punye cc tu begitu mengancam la.

rahel berkata...

Salam Kak Ucu..
sukanya tengok CC yang comel2 tu..bestnye dapat tempahan..

aiNaSha berkata...

ooo Akak ada post kat sini rupanya...x perasan pulak..
thanks ye kak...sedap...teringin nak order RV..tp kang sy mkn sorang pulak..hihi..husband x brp gemar kek..tp cc oren ritu dia makan..

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...