Pages

Sabtu, 19 November 2011

Chocolate Mousse Banana Cake



Asasalamualaikum wbt.........

Ini dia  " CHOCOLATE MOUSSE  BANANA CAKE" itu bahasa orang puteh...kalau tekak orang melayu mcm ucu kek ni dipanggil "KEK PISANG COKLAT  MOUSSE"  ala-ala cake kat secret recipe la kononnya...tapi seriously memang rasa mcm kat secret recipe  (kali ni ucu memang nak puji diri, sebab berjaya melaksanakan impian  Pak Su..)






Pagi2 ni ucu tak boleh berceloteh banyak2, sebab kena buat  delivery cepat2 untuk orang jauh...Ucu kena hantar kek ni ke Lahad  Datu, sebab dah janji dengan K.Amie semalam, takut2 dia dah tunggu kat depan pagar subuh2 lagi.

 Okey by..by...




12 ulasan:

Zaliedana berkata...

Assalam Ucu,alahai dah nmpk pon mmg sebiji S/R punya kek,selalu juga duk beli kek ni kat S/r,adoyaiii sedapnyer,pepagi nengok kek terliur sudah..

Zana~Sweet Rose berkata...

salam ucu.. mana resepinye..nanti boleh kita mencubanya pulak! :p

Acik Erna berkata...

ucu..pandainya ucu buat kek tu..acik tengok gambar pun sambil telan air liur..

Ida,Japan berkata...

emmm..sedapnyer chocolate banana cake...dh mcm kt secret resipe dh..ida pernah buat sekali kek ni..sedapkan ucu

Liza berkata...

alaaa ucu...xkan nk hantar kat lahad datu jer, kat btg kali xnak hantar ke??? Liza pun nk jugak....hihihi

Kakzakie berkata...

Kakak kalau dapat yg indulgence kat SR tu boleh makan kek itu aje tau Ucu. Tengok ucu buat memang sah mesti sama. sedapnya....

rahel berkata...

salam kak Ucu..
emm3..sodapnya kek tu..Rahel pun tengah bercadang nak buat kek coklat pisang...emmm mesti sedap betul ni kak..

MulutPayau berkata...

sedapnya kek ni....aduhhhhh terliur tengok.....

ady berkata...

as-salam ucu
waa sedapnye nampak..terliur nih..Nice cake!!!

Amie berkata...

selamat malam Ucu...patutlah tak boleh tidur,macam terngiang-ngiang kat telinga ni Ucu panggil kat luar pintu... he hehhhhee...amacam berenang bawa kek ikut Laut China Selatan sampai ke Laut Sulu...singgah ke Teluk Darvel sampai ke Lahad Datu... tak tenggelam ke Ucu? selamat sampai kek tu ye... terima kasih banyak-banyak ye Ucu cayanggg..., murah rezeki ucu hendaknya, sedap sangat nampak kek tu... nanti suatu hari memang nak betul-betul rasa kek yang ucu buat... terimakasih 3x....sayang Ucu ketat-ketat!

mama sara nur berkata...

assalam...

aduh aduh sedapnye....
nak sikitlah he he

♥MAMASYAZA♥ berkata...

sedapnye kak

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...