Pages

Selasa, 19 Julai 2011

Polkadot Cikgu Normala

ASSALAMUALAIKUM....rindu betul kat kawan2 rasa macam dah lama tak berblogging...sihat ke semuanye...tengahari ni ucu nak pi jalan2 cari makan kat dapur korang semua, nak jenguk kawan2 masak ape untuk lunch ...manalah tau ada yang sudi hulur semangku lauk, sepiring kuih, sepotong kek atau pun seloyang kuih talam....kenyang mata memandang, telan lah air liur, maka beralun lah keroncong perutku ni...itu ajelah yang mampu.... sedehhh....

Alhamdulillah, kali ini ucu dimurahkan rezeki dengan tempahan apam polkadot 1,360 biji.. dari Cikgu Normala, untuk cukur jambul anaknye.
Kalau sudi layan lah gambor2 kt bawah ni...







Terima kasih banyak2 Cikgu Normala sekeluarga kerana sudi buat tempahan kat ucu..semoga cikgu n family juga dimurahkan rezeki dan dipermudahan segala urusan didunia n akhirat. Buat baby (yg cukur jambul tu..) semoga menjadi anak yang soleh dan taat kepada ibubapa...

Ucu stop kt sini dulu...wassalam.

14 ulasan:

Ida,Japan berkata...

banyaknyer..larat ucu buat ye, kalau ida satu dua adunan dh cukup la..lebih2 hai malasnyer..comei2 jer apam tuu

Cik Baju Kurung berkata...

wah . sedapnya . terliur pulak . yum yum . ;)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Byknye..Alhamdulillah..rezeki ucu..larat gak ucu buat ye..Cantik2..comel2..kalerful..suke.. ^_^

Kak Rosaliza berkata...

Assalam ucu, murah rezeki ucu, banyak tu dapat tempahan, ucu ada pembantu ke

ainnoraini berkata...

comeynye...nnpk pun sedap jer...
byk dpt tempahan ye ucu..murah rezeki ye...

miloais berkata...

banyak tu ucu!

sampai ke hari ni
iols tak penah lagi rasa apam polkadot ni
teringin sangat nak rasa!

miloais berkata...

banyak tu ucu!

sampai ke hari ni
iols tak penah lagi rasa apam polkadot ni
teringin sangat nak rasa!

Kakzakie berkata...

Ucu banyaknyeeerrrr!! Kalau kakak dekat pun nak order dgn Ucu. Nampak gebu, colourful mesti best. Boleh post ke JB tak?

Syimama berkata...

rajinnya kulaan ku ini...semoga bertambah murah rezeki, untung2 boleh tompang rezeki sama.

kasihredha berkata...

banyaknya ucu
cantikkkk

Acik Erna berkata...

cantiknya apam tu ucu..
acik belum pernah huat dan rasa apam polka dot ni.

Ucu Faridah berkata...

Salam kawan2 semua...terima kasih sbb mendoakan ke

ida japan...
kalau yg comel2 semua ucu suka buat.

Cik baju kurung
terima kasih..yumm..yumm

lily...
lily punya pun gebuz2 jugak...siap anak buah puji lagi...
alhamdulilah rezki jgn ditolak..musuh jgn dicari..

K.Rosliza
Alhamdulillah..allah mempermudahkan ucu..mestilah ada assistant, Pak su n the gang..kalau tidak mati oooo..

ainnoraini...
t/kasih..Allah murahkan rezki pun atas doa kawan2 semua..t/kasih skali lagi.. nk bagi dah habis..

iols...
kalau rumah kita dekat, org pertama ucu panggil mesti iols..sbb blh tolong packing apam ni..sambil buat kerja sambil ngap...balik2 dah kenyang...hehehe..

k.zakie..
Insyaallah suatu hari nanti sampai kt dpn pintu..

Syimama...
dah pandai bersurah banjar ye..
ucu doakan rezki syimama jugak...

K/kasih...
mmg banyak...ucu pernah buat 1 mlm 1,800 biji dan mlm berikutnye 1,000 biji..pastu demam 3 hari x blh bangun...kes apam polkadot ni..

acik erna..
ciannye..kalau kita sebelah menyebelah mesti ucu bagi...tp kali ni bagi tengok jelah ye..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

Alhamdulillah...tempahan banyak ye kak..murah rezeki

Tanpa Nama berkata...

assalam.. apam polkadot ni nmpk lbh besar dari saiz almond london.. iye?

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...