Pages

Isnin, 25 Julai 2011

Lady Bird di pinggir tasik coklat

Assalamualaikum wbt....entry kali ni kek diorder oleh cikgu Norizah untuk anak2 bujangnya.....(ooppss silap sorang je bujang yang lagi satu tu  masih baby lagi...) hari Jumaat lepas. Lupa lak nak tanya yang mana satu yg dah adik n yang mana satu yang baby....




sekor lagi ladybird tengah terhegeh2 nak manjat keatas bukit...konon ye lah...
cer  tengok tu air sungai coklat dah melimpah....



Semoga adik Airil n Azwan menjadi anak yang soleh dan senantiasa membahagiakan kedua2 ibu n ayah...buat cikgu Norizah n keluarga terima kasih banyak2 sudi order kek dari ucu, Insyaallah bulan Okt nanti ucu buatkan untuk si kakak versi yang  comel2 gitu...
Wassalam...



18 ulasan:

cik cek berkata...

Ucuuuu....ladybird cute....cantikkkk....:)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Cantiknye Kek ni ucu..comel ladybird tu..nk mkn pun rasa syg tu.. ;)

Amie berkata...

ucu,
ladybird yang cantik, rumput yang hijau.... kenapa tasiknya airnya keruh.... he hehehhh gurau aje..

Kakzakie berkata...

Tangan Ucu buat apa pun menjadi. Kalau dekat dgn kakak rasanya kakak mesti order dgn Ucu juga...

Ucu Faridah berkata...

Cik Cek..
terima kasih...
ladybird last minute tu...

Ucu Faridah berkata...

lily...
ladybird banyak tu...makan sehari sekor, tahan la 6 hari..hehe..

Ucu Faridah berkata...

k/amie...
nak tau sbb ape airnye keroh..?
sbb itu air datang dari sungai klang maa...hehe...

Ucu Faridah berkata...

k/zakie...
sbb jauh la ucu suka sangat tayang kt akak..(gurau je ye..bkn nak riak)
ape2pun alhamdulillah,ucu bersyukur sangat... walaupun kadang2 tu apa yg cuba dibuat tak menjadi...

Antan Bertingkah berkata...

Cute jer ladybird tu... cantik...

Wani berkata...

ASSALAMUALAIKUM.. UCU ...teruja tengok kek lady bird tu cantik sangat .. macam tak nak makan hihihi

Ida,Japan berkata...

mmg cun la ucu...suka design ni...teringin nak wat design rumput2 tu, tapi noozle bentuk tu tak der la ucu kt Japan ni..lubang dia cam ner erk ucu...kat mesia mesti mcm design ada kan

kasihredha berkata...

alahai...comelnya ladybird tu :)

Ucu Faridah berkata...

salam k.antan...
terima kasih...byk lagi kekurangan sebenarnye design tu...akak punya lagi mengancam design2 kek..

Ucu Faridah berkata...

Mualaikumussalam wani...
rugi kalau ditinggal walau sekor pun sbb lama2 ladybird tu tua dan berkulat..(hehehe..)

Ucu Faridah berkata...

ida japan,
ucu bagi clue mcm mana rupe nozel rumput tu...dia ada banyak lubang2..Insyaallah nanti ucu upload gambar nozel tu..

Ucu Faridah berkata...

k.kasih...
ladybird tu sama comel mcm gambar kat profail akak tu kan....

se-mnj berkata...

saya mmg teruja sgt dgn org yg pandai buat mcm2 kek ni... !! syoknya...blh jd sifu tuk sy nih :)

Rosey Yatie berkata...

Ucu...kreatifnye....bebudak mesti x sabo nak cuit ladybird tue...I likeee...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...