Pages

Rabu, 6 Julai 2011

Cup Cake lagi

Assalamualaikum wbt...selamat menjamu selera...
sejak dua menjak ni  ucu teramat-amat busy....baik dirumah mahupun dioffice...terkejar2 eden dibuatnye..
Jadi entry kali ni  cupcake (projek ahad tadi) di order oleh Cikgu Noor..untuk puteri tengahnye..NUR ALIA...




kumbang bukan sebarang kumbang ni...ni kumbang jinak punya....

Cikgu Noor minta yang simple2 ajer....(budak2 katenye) dan inilah hasilnye ladybirds/bunga simple/apple...




Selamat hari jadi Alia..semoga menjadi anak yang soleh dan menggembirakan hati ibubapa...
Terima kasih juga untuk Cikgu Noor sebab sudi tempah c/cake yg tak seberapa dari ucu ni...

Akhir kalam

ASSALAMMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH....



15 ulasan:

cik cek berkata...

Comelnya.....macam2 cupcake ada....kak cek pun suka sgt buat cup cake pas tu bagi sume org makan...he he ...kak cek kurang makan...takut makin gebu menggebu nanti...:)

kasihredha berkata...

suka yang ladybird tu...comel :)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

wah..lawa2..comel2..Rasanye pun pasti sedap.. ;)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

he'eh...lady bird..heheheh..cumil

CT Delima berkata...

As'alam Ucu

cantiknya, suka pulak ct tengok muffin tu. memang berseni betul. kalau ct buat entah jadi apa lah ladybird tu..hehehe

nuwairani ismail berkata...

ucu...kiutnye lady bird tu...nak satu!

G3-lina berkata...

comelnye.. sayang nye na makan kalau canieyhh~


**membalas kunjungan anda d blog saya!

Ucu Faridah berkata...

cik cek...
ucu rajin buat n rajin makan ...ni yg musykil ni...tak boleh lah jd mcm cik cek...iman x kuat kot...

Ucu Faridah berkata...

k/kasih....
kan banyak tu pilih jer lah mana yg berkenan....hehe...

Ucu Faridah berkata...

lily..tq..agak2 ada yg comel mcm qis tak..?

Ucu Faridah berkata...

awe...pilih jgn x pilih...tapi semua tu kumbang terhalang..

Ucu Faridah berkata...

mualaikumussalam ct...
seganlah ucu bila ct ckp mcm tu...ct lagi teror...serba serbi pandai...biskut daisy ada lagi tak..nk sebalang...

Ucu Faridah berkata...

nuwairani...
ambillah ...berapa ekor nak...murah2..lelong2...tp hati2 ini kumbang baik punyaaa...

Ucu Faridah berkata...

lina...simpan lama2 pun buat ape..lebih baik dingap..kalau x cukup ambik lah lagi....offer ni..jgn malu2..gurau je ye..

tulip leeny berkata...

Ucu maaflah nak tnya skit blh utk deco yg kat atas cup cakes tuh yg jernih tu ape ya..sbb biase yg saya tahu butter cream, cantik plok saya tgk tp xtau apa yg diletakkan..kalau ucu sudi kongsi blh tak bg tau ape yg jernih2 tu dan mcmana nak buat??kalau blhlah..time kasih Ucu..

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...