Pages

Selasa, 5 Jun 2012

TQVM Kak Shaz...Chocolate Mousse Strawbery Cake n cup cake




Assalamualaikum wbt.......

Alhamdullilah...akhirnya dapat jugak ucu curi2 masa nk mengentry hari ni...(itupun kena cepat2 sblm bos masuk..rasa2 jap lagi muncullah  tu..).

Dipendekkan cerita...ini projek bulan April lagi..
kali ni ucu diberi kepercayaan oleh kawan ucu dari Penang, K.Shaz namanya untuk menyediakan kek pertunangan, door gift (150 pcs) n apam pokaldot untuk majlis pertunangan anak buahnya di Kajang...



Kalau kawan2 nak tau..ucu ni kenal k.shaz melalui bos dia, disebabkan bos ucu berkawan dgn bos k.shaz..kiranya bos kawan bos...PA berkawan dengan PA...hahaha baru adil n saksama kan...bak kata pepatah..berdiri sama tinggi, duduk sama rendah, kembang sama kembang...(ayat ni  yg plg x boleh blahhhh...hahaha..) kalau k.shaz nk mengamuk baling2 fail ke ape ke..pun ucu x kisah ...silalah mengamuk yer dengan ayat tadi tu....






Walaupun kami dah berkawan dah lebih dr 10 thn...dan kami kalau bersembang bagai nak rak sebab sama2 naik kalau bercakap tapi kami sebenarnya tak pernah bertentang mata dan laga2 pipi dik non....cuma setakat  laga2 gigi kat ganggang talipon masa bercakap tu ade lah....kiranya ini  hubungan jarak jauh lah  dan bukan hubungan di alam maya....



Dan masa ucu buat entry ni  pun anak buah kak shaz ni  dah selamat diijabkabulkan pun.




Bila dah kelam kabut buat sorang2 sampai pukul 3pg dengan bermacam2 perasaan ..apalagi..ucu pun main ikut kepala otak lah nak deco mcm mana...janji tema warna purple...alhamdulilah siap jugak akhirnya..



kalau kawan2 rajin silalah tengok2 deco ucu yang bercampur2 ni....

Akhir kalam...terima kasih...tochei..tochei k.shaz....



psstt...
ucu stop dulu..bos dah sampai...hehehe...



15 ulasan:

rahel berkata...

Wah..banyaknya kek..mintak satu ..huhu..

Mama Ann berkata...

Cantik nya..geram tengok...

che mid berkata...

Ha ha bos dari tadi berdiri kt belakang ucu tu.. ucu je tak perasan.. jap lg dapat warning letter ha ha

Bicara Kak Noor berkata...

Ucu ni kagi orang geram je ni dgn kek2 yg menarikss tu hadoiiii nak jerit dah ni Ucuuuuuuuuuuuuu

Qasey Honey berkata...

asslm kak Ucu...sgt geram tgk buah stoberi yg byk ats kek tu...xtahan tgk kesemua cc yg comeiii2 tu...

miloais milo berkata...

sebelum terlupa - iols suker header terbaru ucu ni...
sangat2 cantik! buah cermai kan???

Acik Erna berkata...

salam ucu..bercampur2 tu menjadi tu ucu..siap kan..he he

FARAH deeb berkata...

Ghajinnya akak ni. Kite dh tak larat huhuuu...
My latest Entry :)
Cuti-cuti M'sia: D'Ark Resort Janda Baik, Pahang

♥MAMASYAZA♥ berkata...

alahai akak, terliur sgt tgk header buah cermai akak tu

Shahriah Abdullah Novelis berkata...

As'Kum Kak Ucu wahhhh.. murah rezeki kak ucu.. cantik dan menawan betul kek tu kak Ucu.. terus hati terpaut lah.... :))

Kamalia berkata...

salam ucu..wah..banyajnya ichigo tuh..kalau dapat best ni..

inazamri berkata...

cantiknya strawberi dlm bekas coklat tu.

MulutPayau berkata...

Ucu buat macam mana pun tetap cantik dan cun kek tu....
Alahai ucu...apasal letak gambar buah cermai kat atas tu..???? menitik air liur daku menengoknya...

~~zana@pb~~ berkata...

Ucu kayo!! Masin la mulut akk....jom melancong keSabah, loaded tu...:-)

Masya berkata...

terliur dibuatnya buka² blog gambar cermai.. lepas tu.. nampak strawberryyy nasib baiklah x mengidam...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...