Pages

Selasa, 26 Jun 2012

Koleksi kek ..Teacher's Day bulan lepas




Assalamualaikum wbt.....

Hari ni lambat sikit bersiaran...mula2 nak jugak pepagi subuh sepie' buat entry...tapi biasalah merancang dari petang semalam tapi petang  ni baru tertunai...bak kata pepatah ucu dalam hati (ini ucu punya pepatah...org lain cari pepatah lain yer...nyiokkk...nyiokkk)
 " BIAR  LAMBAT JANJI TER'ENTRY'...okey kan pepatah tu...yg penting 
bukan NO ENTRY ye...

Gambar2 kt bawah ni koleksi tempahan masa hari guru bulan lepas....ni lagi satu hal.. nasib baik bulan lepas,kalau tahun lepas...sah2 jap lagi ada ambulance datang hantar gi sepital...




Kekonon...macam taman kat sekolah .....dengan logo..." SAYANGILAH TAMAN Dan TUKANG KEBUN ANDA"......
ehem..ehem...tukang kebun sila ambil perhatian ye!!!!.... - dlm maksud ni...



Yang ni pulak.... tempat parking  kereta cikgu2 kat sekolah yang tak berbumbung... kesian kereta tu kepanasan kan.....


AJK PIBG....sila ambil perhatian....sah2 cikgu2 suke ni...parking ade bumbung kata kooo...



lagi haru...semua kereta cikgu sama jenis n warna jer (satu kilang) ..hihihi


yang ni .....


ucu dah tak de idea nak mengayat....



Ke tiga2 kek coklat moist ni ditempah oleh Cikgu Nor Mala untuk putera n puteri yang menuntut ilmu di Sek.Rendah Hiraq, Batu Belah, Klang.... 
Terima kasih cikgu mala....



ADA LAGIKKKKK...




yang ni  bukan tempahan dari customer tapi tempahan dari rakyat kt rumah ni....angah. cc kek coklat moist jugak.

yang ni cc untuk angah bawak ke sekolah  dlm 49 pcs...sepatutnya 50pcs tapi dah di kidnap budak yg asyik ngadap meja ni (akid lerrr...)



YANG TERAKHIR DAN TERBERAT ( 5KG)


Untuk guru USJ 4, Subang Jaya... 
Chocolate Mousse Strawbery Cake ...
Terima kasih Cikgu Ros Atikah Razali  sudi buat tempahan kat Ucubakery....



Okey lah ni sahaja desert mata yang sempat ucu keluarkan petang ni ...yang lain semua alim2 kucing..ada sembunyi dalam gobok buruk ucu...malu katanya nk keluar...kih...kih...

Okey Wassallam...







12 ulasan:

Asyifa Mustaffa berkata...

jelez sy tgk akak pndai buat kek...hehe...

Nuwairani Ismail berkata...

wah! cantiknya! kenapalah nani tak posting di sekolah anak ucu tu. kalo tak dah bleh makan kek free!

rahel berkata...

Adeiii..cantik2nya semua kek tu Ucu...tak berkedip mata memandang..sangat cantik...nanti nak try buat deco macam ni gak..ijin meniru yer..hihihi..

Bicara Kak Noor berkata...

Ucu cayang akak ni dok tengok mata lip pok lip pok kagum dgn kerja Ucu yaang first class tau,mesti ber entry tau jgn no entry semua kenkawan rindu nak makan kek Ucu yg sedap giler tu tengok je pun kami semua dah tertawan apa lagi kalau makan mesti tak nak balik nak duduk kt umah Ucu je kan heee

Masya berkata...

cantik deco² ucu... kreatif...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Ucu.Apa kabar?Lama xsinggah kat sini.Cantiknya kek2 yg Ucu buat tu..
kreatif dlm mendekonya...jeles tau:D
Nak makn pon rasa sayang tuh!

miloais milo berkata...

ekceli before lunch iols dah jengah blog ucu
tapi sekejap - tak sempat nak komen
kelaparan hoccay!

tambah lapar tengok gambo cakes n cc tu...

lepas lunch - perut dah kenyang baru masuk sekali lagi dan komen....

ehhh... komen tak kena ngan entry kan???
ekekekekeke

mama sara nur berkata...

assalam Ucu
koleksi kek2 yg sgt mengiurkan
jelezzz i sb cantik2 belaka he he

MulutPayau berkata...

semuanya cantik dan menggoda kalbu....

Ketuhar Panas Yatie berkata...

Ucu ,
Jangan ada skandal dengan tukang kebun sudah.... kereta yang sejenis tu jenama apa yek.Kesian cikgu2 kena parking kat tepi-tepi tebing tu. Realitinya masih ada bagi sekolah yg kawasan parking nya kecil...ada tu siap sound2 lagi berebut parking.

Acik Erna berkata...

ucu..amboi macam2 ada..dari tukang kebun sampai ke kereta cik gu2 tu..pandai ucu..cantik2 pulak tu

mamaina berkata...

cantik kek ucu..gerammm tapi jauh la nak order..kalu dekat best juga

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...