Pages

Khamis, 29 September 2011

Happy Birthday NABIL


Assalamualaikum wbt.... pagi ni cuaca baik jer...matahari dah mula memancar...tapi tak tahulah panas ni sampai ke petang atau tidak...harap2 panaslah. Pada para suri2 dirumah tu dah siap sidai kain ke belum...pegi sidai dulu pastu barulah bertenet berjam-jam.....hehehe...
(ayat mengarah n mempengaruhi ni).

Cer tengok kek kat bawah ni...semua dah tahu kan ..kalau muka 2 orang budak botak ni pasti kek ni untuk budak-budakkan....kek ni ditempah oleh regular customer ucu, sapa lagi kalau bukan Cikgu Normala sempena kelahiran anak bujangnya yg ke 9 tahun pada 25/9/2011 (ahad).

Sebenarnya anak dia  nak gambar kartun boboby  atau upin ipin.....tapi rasanye anak dia lebih kepada nak kartun boboy, sebab kartun ni tengah popular kt TV3... , ucu pun selalu juga tengok kartun tu..watak hero tentulah boboy,ching, yoyo, atuk, yg lain2 ucu tak ingat lah pulak...). Jenuh jugalah mencari adible image tu dari klang sampai ke S/Alam dan akhirnya memang tak de pun lagi kt kedai bakery kartun tu.

Maka gambar upin n ipin lah yang berjaya bertahta diatas kek coklat moist ni...... 












Auntie minta maaf banyak2 ye Nabil sebab tak dapat tunaikan permintaan boboy tu...auntie doakan Nabil menjadi anak yang soleh dan selalu membahagiakan mak dan ayah...
Ok wassalam...

p/s 
ppssssttt.....hari ni nak tutup pintu ke tingkap ye..hihihi...



16 ulasan:

Hanim berkata...

cantik kek besday tu, budak2 tengok coyat yg meleleh tu yg terliur diorang hehehe.

Amie berkata...

terilur orang tengok coklat nan meleleh-leleh tuh.... Ucu memang pandai buat hiasan kek, nanti nak tempah untuk birthday Kak Amie boleh tak?

miloais berkata...

comel lah kek tu
kena ngan deko dan cokelat yg meleleh kat tepi2 tu..!

Wani berkata...

comel betul kek ni dgn coklat meleleh2 lagi hihi.. aii tergoda lak

Acik Erna berkata...

pandai ucu buat..lelehan coklat tu memikat betul..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Ucu,cantiknya kek yg ucu buat tuh!HAPPY BIRTHDAY NABIL!!
wah!tau yer ucu ngan watak2 kartun semua..hikhik

kasihredha berkata...

sure nabil happy dpt kek upin dan ipin.

Anisnajmira' berkata...

Mekasih auntie Ucu..sedap keknya...nanti bley tempah lg...(Ibunya tlg jwb untuk Nabil he..he..)

Mieza berkata...

Happy besday Nabil..cantiknya ucu punya kek..mieza ni kan tak pandai deco cake baru nak belajar..suka tgk ucu deco kek..kalau umah dekat2 mieza nak belajarrrr :)

Ucu Faridah berkata...

Hanim...
mudah2an menepati citarasa nabil sekeluarga..

K.amie....
kalau k.amie nk tempah dialu-alukan...tpi takut blm sampai rumah akak dah elek...

Ucu Faridah berkata...

wani..
jangan meleleh air liur sudah...hihihi...

Ucu Faridah berkata...

anisnajmira...
t/kasih banyak2 c.mala...

Ucu Faridah berkata...

azatie...
ucu mmg suka tengok kartun x kisah kartun ape..sbb kartun ni blh release tention sebenarnya

ana berkata...

salam ucu nak tanya berapa harga untuk sekilo

ana berkata...

salam ucu nak tanya berapa harga untuk sekilo

Tanpa Nama berkata...

macam mana nk wat gmbr upin dan ipin tu?

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...