Pages

Rabu, 21 September 2011

Cup Cake utk orang Pahang (Beah...)


Assalamualaikum wbt...masih lagi dengan mood raya n mood  mengantuk, al maklum lah malam tadi sempat layan cerita korea channel Al Hijrah....semua orang tahukan kalau dah cerita dari korea pastinya menusuk jiwa...tak kisahlah cerita cinta ke, cerita hantu ke....nak2 lagi kalau cerita yang sodeh2....meleleh ayaq mata memanjang...Tajuk cerita tu HARMONY..mengisahkan banduan2 wanita yang dipenjara akibat melakukan kesalahan diantaranya membunuh, mencuri, dan sewaktu dengannya.
Macam biasa diawal cerita semua yang happy2....bila dah sampai pertengahan  dah mula macam sedih2 sikit...bila dah sampai dihujung cerita lagi lah air mata ni laju je turun......nasibbaik Pak Su n anak2 dah paham dah dengan ibu diaorang yang cengeng ni...


Oklah kita tinggalkan kisah air mata ni ....kali  ni ucu nak jamu kawan2 semua dengan cup cake pink (auww..pink gitu...).
Cup cake ni diorder dari staff hospital Razif, Taman Andalas, Klang untuk dibawa ke Pahang, untuk bakal mertua katanya....50 pcs semuanya.



Alhamdulilah bila dah sampai Pahang, semua kata sedap.......terima kasih Cik Beah.....(nama sebenar ucu dah tak ingat..maafnye Beah)


Oklah sampai sini dulu yer.. wassalam....


13 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kalau ke JB ucu pun hanter juga ke? Menggoda betul cake ucu tau..:)

liemaopurut berkata...

ala.....bestnye cupcake tu. nak kene belaja lagi sampai pandai nih..lagi2 nak wat aising kat atas tu...

AI berkata...

- kehkehkeh...cengeng yerrr...dulu kite selalu gelakkan kakak kite kalo tgk industan selalu menanges...

Acik Erna berkata...

assalam ucu..cantiknya warna pink..
acik pun suka cerita korea..
tu sebab acik suka tengok tv sorang2 tak de sape nampak ayaq mata meleleh pun..he he

Niza berkata...

cantik cup cake itu...
Cerita korea opkos la mesti ada drama air mata.. dah jadi trend..hehe

ninazsyafinaz berkata...

Salam kenal Kak..whoaa..suka tgk deco2 kek kat sini

Ucu Faridah berkata...

Salam k.zakie...kalau ke JB buat ape hantar cc..tp tuan tanah gedaung sekali yg dtg..

Ucu Faridah berkata...

liemaopurut....guna nozel je senang n cepat..pusing2 dah siap..cubala buat lagi insyaallah menjadi...

Ucu Faridah berkata...

AL...amboi2 mentang2lah dia jenis sayang air mata siap gelakkan orang lagi ye....

Ucu Faridah berkata...

acik erna... nak buat mcm mana kat rmh ni tv ada 1 je..(yg lagi 2 tu dah rosak)...nak tak nak terpaksalah share ramai2...

Ucu Faridah berkata...

Nieza...mmg betul sbb itu cerita diorang lebih seronok drpd cerita org melayu yg rata2 suka beraban...

Ucu Faridah berkata...

nina...tqvm...biasa2 jer deco tu..

qlah berkata...

salam kak . boleh pm saya tak untuk harganya ?

emial : aqilah214@yahoo.com.my

p/s: thanks :)

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...