Pages

Rabu, 14 September 2011

KEK ANNIVERSARY K. ZUE N A.AZMI

Assalamualaikum wbt.... kali ni ucu nak tayang kek coklat moist yang ditempah jiran satu taman, Kak Zue dan Abang Azmi..sempena anniversary yang ke 17 tahun...masa bulan posa tadi, tapi tarikh dah tak ingat la...sori ye k.zue.

K. Zue minta ucu buat yang simple2 saje and nak coklat pulak lebih....maka ini lah hasil kejadiannye....



Kepada K. Zue n A.Azmi....ucu sekeluarga doakan semoga kebahagian  berkekalan hingga ke akhir hayat....dan terima kasih sebab sudi tempah kek dari ucu....





p/s...cer tengok gambar kt  sebelah kanan tu... inilah gambar terbaru tuan tanah gedaung...hehehe...






5 ulasan:

liemaopurut berkata...

Salam ucu,

kek coklat itu amatlahhhh mengiurkan.. dah lama tak mengekek.insyaallah kalo rajin weekend ni bole la nak buat hihihi ;p

kasihredha berkata...

sure best kek coklat tu

oh ada gambar baru ucu le...:)

Amie berkata...

laaaa....Ucu, kita pun sambut anniversary ke 17 gk tahun ni.... nak juga kek tapi yang free punya...hi hi hiiiii

Acik Erna berkata...

Assallam ucu..cantik dan dah tentu sedap tu ucu..

Ida,Japan berkata...

sedap2...kek cakelat digemari ramai kn ucu

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...