Pages

Jumaat, 30 November 2012

KEK BARBIE DOLL LAGI....DAN KEK2 UTK IBU




Assalamualaikum WBT........
Pertama2nye ucu nk minta maaf banyak kt kawan2 semua...buat masa skrang ni ucu tak dapat nk rewang2/ jalan2 kat rumah kawan semua tau....
terima kasih sangat2 pada yg sudi menjenguk ucu....sebab ucu skrang ni selalu tenggelam..timbul...tenggelam...timbul...nasib baik ada air bag....timbul lah jugakkkk(perut eden lahhh...hahahaha). Jgn salah sangka pasal airbag pulak ye, airbag ni tak de isi....biasalah kalau orang jenis malas nak diet....tak rajin nk senam, berat kaki nk jogging...tapi rajin melantak ini lah akibatnye...hahahaha...

Okeylah....kita tinggalkan ayat2 dietlah...jogging lah...airbag lah...
sekarang ni kita layan dulu pic2 barbie doll cake ..
kali utk adik Intan Aman dari Rantau Panjang....












ucu buatkan kek coklat mousse (walnut n grape)











ucu guna kotak saiz 12 x 12inci...alhamdullilah muat2...pastu cara nk masukkan...ucu bukak sebelah dinding biar senang nk masukkan...kalau dari atas, takut rosak pulak...




lepas tu tinggal ikat jer dengan reben...dah siap...

Harap2 adik intan dan Pn haslizawati berpuashati...maklumlah ini baru cubaan kedua ucu mendeco barbie doll, masih banyak lagi yg kurang....


DAN

yang kat bawah ni pulak kek2 birthday untuk bonda2 tersayang dari customer ucu....


kek coklat moist 


Order dari jiran setaman....Pn Lena utk ibu mertua,yg kami panggil kak Jah...seorang ibu mertua yg paling sporting n sangat ramah...

yang ni pulak...

Diorder oleh Pn Siti (dr Sejangkang) untuk bonda tercinta...


kek pandan (kastad)



Esok ucu nak jemur badan, nak berkubang, nak gossip2 manja dgn adik beradik, anak2 buah.....
sapa2  nak makan kek free datanglah ke teluk batik.. ...ucu tunggu.........hihihihi 



Okey ucu stop dulu...bai..baiiiiiiiii....









9 ulasan:

Cik Imie fatiema berkata...

alolo comel sgt kek barbie doll tu... sesuai utk anak dara ni..sayang nak makan.

sesemut berkata...

cake barbie doll tu power la!..tahniah, sgt cantik

Qasey Honey berkata...

slm Kak Ucu...
cantik2 la kek yg akak buat ni...nmpk pon sedap belaka tu..

Acik Erna berkata...

assalam ucu..cantiknya kek tu ucu..warnanya pun menarik

Naz / Nadz COSK berkata...

Assallamualaikum Ucu..

Amboiiii..jauhnya kek tu nak pergi.. Rantau panjang??? Lemas barbie doll tu duduk lama2 dlm kotak..hehehe

Amie berkata...

Ucu... Rantau Panjang tu banyak Kak Amie punya sedara belah emak... raya lepas habis kami jelajah ke situ, sayangnya banyak yang kak Amie tak kenal sebab dah berkembang biak & kita jauh di rantau orang pulak!

QasehnyaRania berkata...

alolo comey la..
dapat kat saya mau simpan 2,3 hari kot..

kalau mcm ni bpa ucu?

eyda berkata...

Ucu.. nak tanya guna acuan dia or loyang biasa. Kek berapa tinggi ye. Saya nak guna loyang saiz 7 6 n 4. Ok tak

eyda berkata...

Ucu.. nak tanya guna acuan dia or loyang biasa. Kek berapa tinggi ye. Saya nak guna loyang saiz 7 6 n 4. Ok tak

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...