Pages

Khamis, 18 Oktober 2012

Kek pandan layer n kek karemal


 Assalamualaikum wbt.....

Entry petang ni  ucu tunjuk badut buat show di siang hari.....
jadi layan gambar je lah yer...









kedua2 kek ni ditempah oleh  Pn Liya untuk abah tersayang (kek padan) dan kek karemal ni utk puteri bongsu.....

Alhamdullilah dan Terima kasih Pn Liya....

bai..bai...



6 ulasan:

Tentang Kita berkata...

andaikata saya nak tempah kek ngan akak...akak htr atau saya kena ambil sendiri...saya duk kat meru jgk

Cendana Kasih berkata...

ish,issh, ish...sabo jer laa tgk kek tu...lapar ni...

Norzie hany berkata...

Cantik deconya....ucu mmg kreatif.

rahel berkata...

Mesti sedap kalau Ucu yang buat kek...dapat tengok2 je la..

Zatty Musyux berkata...

JOM LUANGKAN MASA DI sini ^_^

http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/10/giveaway.html

Naz / Nadz COSK berkata...

Assallamualaikum Ucu..

Yg kek pandan layer tu, sweet sgt kaler nya ... I like..

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...