Pages

Sabtu, 20 Oktober 2012

Kacang kuda ....




Assalamualaikum wbt......

Selamat tengahari.....
" Hari ni kita makan kacang kude je lahhhhh ye...."




selalunye ayat2 kt atas tu  org tulis dalam pacebook (fb) je kan......
hari ni entah kenapa gatai sangat jiwa nak tukar angin....


ok...sekian, terima kasih.....

jumpe lagi....Wassalam...







12 ulasan:

mama sara nur berkata...

assalam ucu
ingat pula kat ayah sy, selalu kan bila raya mesti ayah beli byk pastu suh rebus makan hari raya tu he he
sedap memang semua suka makan

Mummy Ayda berkata...

Ucu, sedap nye... my favourite tau tu kacang... buah mangga kat atas tu pon dap juga..... hehehe :-)D

rahel berkata...

Sedap tu kacang kuda...

Qasey Honey berkata...

hehe...mcm status kt FB yea...

sedap tu Kak Ucu kacang kuda..panas tu mkn perghhh..

Hafizah Mohamad berkata...

Salam Ucu...kacang kuda ni kalau sira ngan sambal sedap kan...ucu buat la pastu post kat blog leh lafiza try plak lepas ni...he he he...dap...dap...dap

Acik Erna berkata...

assalam ucu..boleh je ucu..janji tulis

MulutPayau berkata...

Ucu, sedapnya...!!! peberet saya tu....

nina berkata...

waa..nak jugak ucu...:)
lama xsinggah sini..:)

Cendana Kasih berkata...

suka kacang kuda ni..kalo jumpa kat pasar malam mesti beli... padahal boleh jer rebus kat rumah...hehehe (dasar pemalas kan)

Shiela berkata...

sedap ni ucu layan sambil nengok bola..

mydiaryblog berkata...

saya suka mkn bnda ni, mmg sdp
terutama klau mkn mse kite tgh tgk tv..

Masya berkata...

suke sangat makan.... tauu... bile makan tu ralit dok kunyah...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...