Pages

Rabu, 15 Mei 2013

Kek Birthday lagikkk...




Assalamualaikum wbt.....

minta maaf banyak2  ye kengkawan,sebab  rasanye minggu ni minggu tayang kek birthday jer..
nak tayang lauk pauk n nak bagi resepi (cehhhh wah mcm terer masak..) ucu rasa dh tak sempat taip pjg2 lebar,  nak kejar masa. 

nonton kek jer lah yekkkk....



berat lebih kurang 6kg, deco ala2 buku,regular customer ucu dr Sg Udang, Pn Dilla..


Tahun lepas ucu buatkan angry bird masa dia umur setahun...jd tahun ni kiranya dah meningkat lagi usia.. jadi tema pun kenalah ikut peredaran ..boboboy kata maknye... TQVM Dillah..




tapi yang kek kt atas ni dah terbalik.... sipemotongnye dah masuk  sweet seventeen, tapi tema burung marah.



tak kisah lah kan...burung marah pun burung marah lah....yg paling penting dpt free, sebab anis (anak dara ucu) nak hadiahkan pada kak ketua dome dia. Ucu buatkan kek oreo...





disebabkan dia gila pasukan chelsea...ucu pun tampallah e/image chelsea, saja nak buat dia terkujat...



masa dapat tu sengeh2 jer kegumbiraan - kek indulgence ucu buatkan 


abang kimi...anak buah ucu, sebaya dgn anak sulung ucu (17th) dah remaja...muka pun dah macam bulan purnama - jerawat penuh...hahahaha..

okey ..wassalam






7 ulasan:

Nurul Hidayah berkata...

terliur nengok choco cake Ucu tu... pasti sodapp^^

Nurul Hidayah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nurul Hidayah berkata...

Sodap sampai tak perasan 2x tekan enter.. hahaha.. tu yg padam tu... kikikkk

sudipVSsenduk berkata...

kalau makan kek coklat, saya cop yg bahagian tepi sebab dapat banyak coklat garnishnya :)

Bbwana adienia berkata...

salam ucu..

wah, bestnya banyaknya tempahan kek ya..semuanya cantik2..

Cendana Kasih berkata...

chanteknyer kek2 tu sume..saya nk menuntut ngan kak ucu bleh?? :)

Cikgu Kacamata berkata...

Ucu ni tinggal kat meru ker? kalau btul berjiranle kita ye :D

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...